farbod.de ارسال شده در مرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2015 فروشگاه من چند روزیه اینجوری شده مشکل چیه؟؟1. تو اضافه کردن محصول یا ویرایش محصول دکمه save همش درحال لوده و نمیتونم سیو کنم2. اسکرول افقی به فروشگاه و پنل مدیریت اضافه شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2015 فروشگاه من چند روزیه اینجوری شده مشکل چیه؟؟1. تو اضافه کردن محصول یا ویرایش محصول دکمه save همش درحال لوده و نمیتونم سیو کنم2. اسکرول افقی به فروشگاه و پنل مدیریت اضافه شدهچه ورژنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در مرداد 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2015 فروشگاه من چند روزیه اینجوری شده مشکل چیه؟؟1. تو اضافه کردن محصول یا ویرایش محصول دکمه save همش درحال لوده و نمیتونم سیو کنم2. اسکرول افقی به فروشگاه و پنل مدیریت اضافه شدهچه ورژنی؟1.6.0.14 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2015 احتمالا از مرورگر، سرعت نت یا سرعت سرور هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2015 سلام . فکر کنم مشکل در حال لود موندن دکمه ها برای افراد دیگه ای هم هستچون توی سایت نمو یبار آموزشی برای این مشکل خوندم . لینکش رو میزارم شاید به کار کسی اومد . اینم بگم خودم این آموزش رو تست نکردم و تقریبا اصلا نخوندمش و فقط تیترشو دیدم چون خودم این مشکلو نداشتم http://nemops.com/spinning-save-button-prestashop-1-6/#.VV2N1p_z7qA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2015 فروشگاه من چند روزیه اینجوری شده مشکل چیه؟؟1. تو اضافه کردن محصول یا ویرایش محصول دکمه save همش درحال لوده و نمیتونم سیو کنم2. اسکرول افقی به فروشگاه و پنل مدیریت اضافه شدهچه ورژنی؟1.6.0.14من یک جا خوندم که نوشته بوده: محتویات پوشه controller/admin رو دوباره کپی کن. یکی هم گفته بود مشکلش با این حل شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .