Stealthy ارسال شده در مرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 سلام و عرض ادبمن برای وارد شدن به پنل مدیریت سایتم مشکل دارم. از ورژن 1.6 استفاده میکنم. تعداد 1 خطاکارمند وجود ندارد یا پسورد اشتباه است. از گم شدن گذرواژه هم سعی به بازیابی پسورد کردم، نوشت که ایمیل ارسال شد، اما من ایمیلی دریافت نکردم.از دیتابیس هم پسورد رو عوض کردم اما باز هم نمی تونم وارد بخش مدیریت بشم.ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 پیام خصوصی کنید اطلاعاتتون رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 شاید این آموزش بتونه کمکت کنه: http://www.inmotionhosting.com/support/edu/prestashop-15/308-password-change-via-database نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 منم این مشکل دارم چطور حل میشه Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 منم این مشکل دارم چطور حل میشه Sent from my Nexus 7 using Tapatalkلینک بالا رو دنبال کنید، مشکل حل میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
benhor ارسال شده در بهمن 4، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2018 با سلام با وارد شدن به لینک مدیریت خطا زیر مشاهده میشه Gateway Timeout البته بخش کاربری فروشگاه مشکلی نداره و قابل مشاهده است ممنون می شوم کسی بتونه راهنمایی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2018 دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میگیرید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .