film2serial ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده مدت یه 2 سالی میشه فروشگاهی رو با پرستا راه اندازی کردم و راضیم الان یه مدته سرعت سایتم افت کرده و حدود 8 ثانیه طول میکشه که کاربر وارد صفحه ی اول سایتم بشم هاستم رو عوض کردم مشگل رفع نشد خیلی از مازولها رو غیر فعال کردم اتفاقی نیافتاد عکسایی که داخل پیکوفایل اپلود کردم هم اومدم با هاسته خودم اپلود کردم نشد از هاستم کمک خواستم برا بهبود سرعت سایت ولی گفتن باید از متخصص پرستا کمک بگیری ایا از دوستان کسی هست مشگل بنده رو حل کنه ممنون میشم اینم لینکه سایته می تونید تست کنید film2serial8.in نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در مرداد 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 کسی پیدا نشد جوابه ما رو بده کسی اگه میتونه حاضرم هزینه هم بدم فقط مشگل حل بشه ممنون از دوستان یکی از دوستان نگاه میکردم داخل تایپیکها همین مشگل رو داشته با درست کردن دیتابیس جدید و انتقال و ایمپورت کردن گویا حل شده مشگلش ممیخواستم ببینم کسی از ادمینهای سایت میتونن راهنمایی بفرمان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 از بخش ماژول ها تمامی ماژول های آماری پرستاشاپ رو غیر فعال کن و تعداد محصولات روی صفحه اصلی ت رو خیلی کم کن چون تعدادشون خیلی زیاد هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در مرداد 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 با سلام دوست عزیز تعداد محصولات رو قبلا کم کردم و تست کرده بودم و اینکه بیشتره ماژولها رو غیر فعال کردم که نتیجه ی حاصل نشد کسی انگار نیست بلد باشه این مشگل رو حل کنه والا حاضرم هزینه هم کنم ولی گویا باید یه کسی که بلد باشه این مشگل رو حل کنه خیلی کارها کردم که شاید حل بشه این مشگل ولی گویا تخصصیه و با غیرفعال کردن ماژول یا عوض کردن هاستو کم کردن محصول درست نمیشه به هر حال از جوابتون ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 ببینید دوست من افت سرعت مشکلی نیست که بشه برای همه یک راهکار داد. ممکنه از یک یا چند ماژول یا قالب باشه، ممکنه از محصولات باشه، ممکنه بخاطر سرور باشه، ممکنه تحت فشار هکرها باشید و ...باید بررسی بشه تا متوجه شد مشکلتون از کجاست و توی انجمن خیلی سخت میشه به نتیجه رسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در شهریور 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 با سلام بله درست می فرمایید ممنون ولی یکی از دوستان داخل تایپیک ها همین مشگل رو داشتن که لینکش اینه و دقیقا مشگل منو داشته حالا خودتون می تونید یه نگاهی کنید ممنون از پاسختون من باید قسمت بازارچه مطرح کنم که بررسی بشهhttp://ipresta.ir/forum/t1616-%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .