gharanjik ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 سلام پرستان این ماژول رو نداره که محصولات به صورت تب قرار داده بشن . مثلا تب های : محصولات جدید - محصولات ویژه - محصولات پرطرفدار - یا مثلا شاخه خاصی در این تب بشه قرار داد اگه این ماژول باشه که خیلی خوب میشه به نظرم مدیران انجمن این ماژول رو تو بازارچه قرار بدن خوبه http://s3.picofile.com/file/8191948450/products_tab_home_page.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 قالب پیشفرض پرستاشاپ همینجوری هست ( نسخه 1.6 )باید بدونید نسخه 1.5 دیگه منسوخ شده و کمتر سایتی ازش استفاده میکنه و ماژول و قالب هم براش دیگه طراحی نمیشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در شهریور 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 قالب پیشفرض پرستاشاپ همینجوری هست ( نسخه 1.6 )باید بدونید نسخه 1.5 دیگه منسوخ شده و کمتر سایتی ازش استفاده میکنه و ماژول و قالب هم براش دیگه طراحی نمیشه .ممنون آقا بهمن حالا برای 1.5 کلا این ماژول نیستش؟ بعد یعنی من هر وقت نسخه جدید پرستا اومد به نسخه جدید ارتقا بدم سایتم رو با قالبی جدید!!! ؟؟؟به نظرتون این عیب نیست که همیشه با اومدن نسخه جدید باید قالب رو عوض کنم ؟اینجوری کاربرای سایت فک کنم فراری بشن که نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 ممنون آقا بهمن حالا برای 1.5 کلا این ماژول نیستش؟ بعد یعنی من هر وقت نسخه جدید پرستا اومد به نسخه جدید ارتقا بدم سایتم رو با قالبی جدید!!! ؟؟؟ به نظرتون این عیب نیست که همیشه با اومدن نسخه جدید باید قالب رو عوض کنم ؟ اینجوری کاربرای سایت فک کنم فراری بشن کههمیشه که با آمدن نسخه جدید قالب سایت نیاز نیست عوض بشه .فقط در هر یک دهم باید قالب عوض بشه ( که این یک دهم نسخه حدود 1 تا 2 سال طول میکشه ) . یعنی از نسخه 1.5 تا نسخه 1.6 نزدیک 2 سال طول کشید خود نسخه 1.5 از 1.5.0.2 شروع شد تا 1.5.6.2 که شامل چندین نسخه بود .کاربرای سایت فرار نمیکنن نترسین ، همه سایت های معروف هر یکی دو سال قالبشون رو عوض میکنن و کاربری هم فرار نمیکنه . و اینکه این تعویض قالب و سازگار نبودن قالب نسخه های قبلی با نسخه های جدید نه تنها در پرستاشاپ بلکه در اوپن کارت و مجنتو و حتی وردپرس و جوملا هم وجود داره و مختص اسکریپت خاصی نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .