mortezasj ارسال شده در شهریور 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2015 با سلام و تشکر از پشتیبانی خوبتاندر محصولات مجازی چطور میشه قسمت براورد هزینه ارسال و مالیات رو حدف کرد؟http://onforoosh.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2015 این یک ماژوله ، ماژول برآورد هزینه ارسال رو خاموش کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezasj ارسال شده در شهریور 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2015 آخه به این ماژول برای محصولات دیگرم احتیاج دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2016 اصلا ماژول خوبی نیست.برای هر محصول میاد هزینه حمل اضافه می کنه . در حالی که من از یه سقفی به بالا میخام ارسالش رایگان باشه و تازه وقتی مشتری 10 تا کالا انتخاب می کنه یهو کلی پول ارسالش میشهبهتره که غیر فعال بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2016 اصلا ماژول خوبی نیست.برای هر محصول میاد هزینه حمل اضافه می کنه . در حالی که من از یه سقفی به بالا میخام ارسالش رایگان باشه و تازه وقتی مشتری 10 تا کالا انتخاب می کنه یهو کلی پول ارسالش میشهبهتره که غیر فعال بشه از منوی ارسال >> تنظیمات، می تونید تعیین کنید که از یه مبلغی بالاتر هزینه حمل رو رایگان کنه. واکنش ها : B.A.H.M.A.N و shikotak 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .