assa_912004 ارسال شده در شهریور 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 با سلام برای سایت http://www.e-digital.ir من ماژول واترمارک نصب کردم که وقتی عکس آپلود میکنیم خودش نوشته پایین عکس بندازه ماژول فعال هست و نوشته هم در ماژول قرار داده شده اما نوشته ای در عکس نمی افته .چرا و چه کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 از بخش تنظیمات -> تصاویر باید یکبار بندانگشتی ها (تصاویرتون) رو بازسازی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
assa_912004 ارسال شده در شهریور 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 من بندانگشتی ها را یکبار اجرا کردم اما نوشته ای به عکس اضافه نشد فقط اینکه تمام تصاویر را کوچک کرد چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 من بندانگشتی ها را یکبار اجرا کردم اما نوشته ای به عکس اضافه نشد فقط اینکه تمام تصاویر را کوچک کرد چرا؟این مازول فقط یک عکس که ارم پرستاشاپ هست به هر عکس اضافه می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 اون ماژول وظیفش اضافه کردن آرم پرستاشاپ نیست بلکه هر تصویری که خودتون بهش بدین به تصاویر فروشگاه اضافه میکنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
assa_912004 ارسال شده در شهریور 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 من بازسازی بندانگشتی ها را هم زدم اما عکسی که قرارداده بودم اضافه نکرد فقط اینکه تمام عکسامو کوچک کرد عکس هایی هم که میبینید لوگوی سایت هست من خودم به صورت دستی قرار دادم این ماژول اصلا عمل نکرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 پس دیگه نیاز به بررسی داره که چرا کار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
assa_912004 ارسال شده در شهریور 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 پس دیگه نیاز به بررسی داره که چرا کار نمیکنهخوب پس چجوری بررسی کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 برای من عکس رو وقتی روش کلیک می کنی نشون میده توی حالت معمول نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 از طریق مراجعه به بازارچه و ثبت درخواست، براتون بررسی می کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 سلاممنکه کلا عکسی در سایتتون نمیبینمبا اینحال اگه درست انجام نمیشه باید یک بار بازسازی تصاویر رو بزنید و بلافاصله خطاهای سرور رو بررسی کنید. احتمالا محدودیت توابع هاستتون باعث این مشکل میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
assa_912004 ارسال شده در شهریور 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2015 سلاممنکه کلا عکسی در سایتتون نمیبینمبا اینحال اگه درست انجام نمیشه باید یک بار بازسازی تصاویر رو بزنید و بلافاصله خطاهای سرور رو بررسی کنید. احتمالا محدودیت توابع هاستتون باعث این مشکل میشه موفق باشید لطفا سایت را دوباره ببینید من پوشه تصاویر را حذف کرده بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2015 یک بار دیگه ماژول واتر مارک رو کارهاش رو انجام بدین و بازسازی کنین تصاویر رو ، ببینین چی می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 سلام به دوستانبرای تست این ماژول رو فعال کردم، برای بارگذاری تصویر مشکلی نیست ولی برای بازسازی تصاویر بند انگشتی با انواع و اقسام پیام های مرورگر مواجه شدم، cannot find page, Confirm Form Resubmission و... دیباگ رو روشن کردم هیچ خطایی نمی ده و به هاست هم تیکت زدم که محدودیت توابع رو بر داره گفتن چه خطایی دریافت می کنی تا بررسی کنیم، با نت های مختلف هم تست کردم بازسازی نشد و خطایی هم از پرستا نگرفتم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 در error log سرور هم چیزی ثبت نشده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 تا جایی که میدونم وقتی ماژول واتر مارک رو فعال می کنین بعد از فعالسازی هر عکسی بذارین تو محصولات ماتر مارک میشه (عکسی که تو ماژول میگذاربد هم باید gif باشه)نه عکس هایی که قبلا گذاشته شده .امیدوارم کمک کنه واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .