sziaee ارسال شده در شهریور 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 سلام من امروز ماژول پرداخت جدیدی به وب سایتم اضافه کردم اما مشکل اینجاست که ماژول پرداخت فیش بانکی که به صورت پیش فرض روی پرستاشاپ من نصب بود به این صورت قرار میگیره : وقتی موس رو میبری روی پرداخت فیش بانکی اینجور میشه : چون افزونه پیشفرض پرستاشاپ هست جایی نیست که این مساله رو مطرح کنم کسی هست من رو راهنمایی کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 این به دلیل این هست که کلاس ها در فایل تی پی ال ماژول های بانکی یکسان نیست . باید ویرایش بشن براتون . برای ماژول بانک ملت همین انجمن میتونم راهنماییتون کنم ولی برای ماژول بانک سامان چون ازش استفاده نکردم نه و باید فایلشو ببینم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sziaee ارسال شده در شهریور 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 ممنون از راهنماییتون، من باید فایل tpl ماژول بانک ملت رو ضمیمه کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehrab ارسال شده در دی 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 ویرایش ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .