armdata ارسال شده در شهریور 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 مشکل قالب های پرستاشاپ درود بنده قصد راه اندازی فروشگاه با پرستاشاپ رو دارم ولی نمیتونیم این کارو انجام بدم ... هرچه قالب نصب میکنم به هم ریخته آپلود میشود و مثلا منو کج هست و .... این کار در 10-15 تا قالب تست شده است لطفا بررسی کنید مهندسین عزیز یا راهنمایی کنید چیکار کنمو یا بگید آدررس سی پنل رو بدم + قالب زحمت شو بکشید برام (((((( ممنوونم مچکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 مشکل قالب های پرستاشاپ درود بنده قصد راه اندازی فروشگاه با پرستاشاپ رو دارم ولی نمیتونیم این کارو انجام بدم ... هرچه قالب نصب میکنم به هم ریخته آپلود میشود و مثلا منو کج هست و .... این کار در 10-15 تا قالب تست شده است لطفا بررسی کنید مهندسین عزیز یا راهنمایی کنید چیکار کنمو یا بگید آدررس سی پنل رو بدم + قالب زحمت شو بکشید برام (((((( ممنوونم مچکرادرس ساییتون چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armdata ارسال شده در شهریور 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 مشکل قالب های پرستاشاپ درود بنده قصد راه اندازی فروشگاه با پرستاشاپ رو دارم ولی نمیتونیم این کارو انجام بدم ... هرچه قالب نصب میکنم به هم ریخته آپلود میشود و مثلا منو کج هست و .... این کار در 10-15 تا قالب تست شده است لطفا بررسی کنید مهندسین عزیز یا راهنمایی کنید چیکار کنمو یا بگید آدررس سی پنل رو بدم + قالب زحمت شو بکشید برام (((((( ممنوونم مچکرادرس ساییتون چیهمهندس جان وبسایت الان بالا نیست تمایل دارید ادرس cpanel رو بدم بهتون 1 بار از اول خودتون نگاه کنید ؟یا شماره تماس بدم یا ایمیل ؟ ممنونتون میشم واقعا اسم دامنه aralsanat.ir هستش در صورت تمایل بفرمایید مشخصات سی پنل رو بدم پرستاشاپ روش هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 سایت الان بالاست فقط چرا از نسخه 1.6.0.14 استفاده نمی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armdata ارسال شده در شهریور 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 chon fk konam aksare ghaleb ha vase 1.5 hastan - momkene ke zahmate ok kardane ino bekeshid ? az khejalat eton dar miam ghaleb entekhabi ro link midam 1 donya mamnon az mohebat ton نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 اول که دوست عزیز فکر کنم تایپ با حروف فینگیلیش خارج قوانین انجمن هست . و دوم اینکه کاملا اشتباه فکر میکنید . تمامی قالب هایی که جدید طراحی میشن برای1.6هستن . و همینطور تمامی ماژول ها . و تقریبا تا مدتی دیگه شما مجبور به ازتقاء خواهید شد چون دیگه کسی از 1.5 پشتیبانی نمیکنه به مرور . انتخاب نسخه 1.5 به نظر من یک اشتباه بزرگه برای استارت . به خصوص که 1.6 از سءوی بهتری برخورداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armdata ارسال شده در شهریور 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 وقت به خیرمشکل من چیز دیگری هست دوست عزیزمن قالب هایی که نصب میکنم همه به هم ریخته و شبیه به هم run میشن در صورتی که اصلا اینطوری نیست دموی قالب همه شبیه به صفحه دیفالت ممکنه براتون سی پنل رو خدممتون بدم بررسی کنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 ابتدا لطفا فینگیلیش تایپ نکنیدپستتون رو هم اصلاح کنید و اما در مورد سوالتون. آیا قالب ها رو از طریق ماژول نصاب قالب نصب میکنید یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armdata ارسال شده در شهریور 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 والا من اصلا نمیدونم میشه بیشتر راهنمایی کنید من قالب رو آپلود میکنم تو سی پنل و اکسترکت میکنم بعد از پنل پرستاشاپ قسمت تنضیمات به قسمت قالب ها میرم و اسم پوشه قالبو وارد میکنم بعد به عنوان پیشفرض میزارمش ((((( نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 خب کاملا مسیر اشتباهی رو طی میکنید!از مسیر تنظیمات -> قالب هاروی کلید افزودن جدید کلیک کنیددر صفحه باز شده یک فیلد داره که میتونید فایل آپلود کنید. در اینجا همون فایل zip (فشرده) قالب رو انتخاب و آپلود کنید. حالا قالب به لیستتون اضافه شده میتونید از لیست قالب مورد نظر رو فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armdata ارسال شده در شهریور 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 یک دنیا ممنون و سپاس گذارمّبهترین هارو براتون آرزو میکنم شاد و پرانزژی باشید ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armdata ارسال شده در شهریور 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 دوستان عزیز من از قالب ۲۰۱۵ استفاده کردم برای پرستاشا پ ۱.۶ ولی هنوزم مشکلمو دارم اسلایدری که در دمو این قالب هست برا من فرق داره تورو خدا ۱کی کمکی بکنه بگه مشخصات cpanel رو بدم والا دیگه نمیدونم چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 از پیکربندی ماژول homeslider یا اسلایدر صفحه خانگی اقدام به تغییر و تنظیم اسلایدر کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .