mansoor-13 ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 با سلام خدمت دوستان عزیزبنده فروشگاه پرستاپی خود را در یک فولدر در دامنه اصلی قرار داده بودم حالا آن را به روت دامنه منتقل کردم و از طریق تنظیمات مسیر را درست کردم ، سایت کامل بالا آمد بدون هیچ مشکلیتنها مشکلم اینه که تصاویر خود محصولات بصورت علامت سوال (مانند تصویر ضمیمه) نمایش داده می شوند.در بخش مدیریت > محصول > محصول مورد نظر هم عکس آن در تب "تصاویر" هست ، ولی نمایش داده نمیشه." ایجاد دوباره بند انگشتی ها " را نیز زدم ولی اتفاقی نیوفتادبنظر شما چکار کنم ؟ قطعا لینک ها خراب شده آن هم فقط تصاویر محصولات ، چون دیگر تصاویر قالب ، تصاویر داخل توضیحات ، داخل CMS همگی به درستی کار میکنند. متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 فایل htaccess را در روت هاست حذف کنید و در مدیریت از مسیر تنظیمات 》 seo و url ها دکمه ذخیره را بزنید تا مجدد ایجاد شود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansoor-13 ارسال شده در شهریور 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 فایل htaccess را در روت هاست حذف کنید و در مدیریت از مسیر تنظیمات 》 seo و url ها دکمه ذخیره را بزنید تا مجدد ایجاد شود .سپاسگذارم دوست عزیزم . حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .