hamidreza.2618 ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 سلام موقع نصب فروشگاه در مرحله اخر تا 55% بدون خطا نصب میشه و وقتی روی لینک خطا کلیلک میکنم wwwroot/.htacces میده نمیدونم چی کار کنم ناگفته نمونه همه فایل های .htaccess و از داخل فولدرها حذف کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 نباید فایل های .htaccess رو پاک کنیدروی هاست نصب میکنید یا لوکال؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidreza.2618 ارسال شده در شهریور 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 بابا زنگ زدم ایران هاست میگه همه فایل های .htaccess و پاک کن پاک کردم درست شد ولی الان تو مرحله اخر خطای زیر اتفاق میفتهDotNetPanel IIS Modules ErrorAuthName directive not found. File: d:\HostingSpaces\soha1.ir\soha1.ir\wwwroot\ticket\.htaccess کلافه شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2015 سرورتون ویندوز هست که کلا پیشنهاد میکنم پرستا و هیچ اسکریپت php دیگری رو روی سرور ویندوزی نصب نکنیدسرور باید لینوکس باشهدر سرورهای ویندوز باید اون نقطه اول تمامی فایل های .htaccess رو حذف کنید نه کل فایل htaccess رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidreza.2618 ارسال شده در شهریور 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 نقطه اول دقیقا کجاست که میگین ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 فکر کنم مشخص باشه . الان به دو عبارت زیر خوب دقت کنید دوست من.htaccesshtaccessیکی نقطه داره یکی نداره . شما اونی که داره رو باید نقطشو حذف کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima_h1 ارسال شده در آبان 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 سلام بنده نسخه 1.6 رو دانلود و نصب کردم وقتی به مرحبه 35 میرسه خطا میده زبان فارسی رو نمیتواند نصب کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 یکی دوبار دیگه سعی کنید (با فاصله زمانی). ممکنه مشکل از اینترنت باشه چون فایل زبان رو از سایت اصلی دانلود میکنه. اگر باز هم مشکل داشته باشید میتونه مشکل از allow_url_fopen هاست باشه. در این صورت اینترنتتون رو قطع کنید و نصب رو مجدد انجام بدید. بعد از نصب از بخش بومی سازی زبان فارسی رو به روز رسانی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima_h1 ارسال شده در آبان 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 رو لوکال نصب کردم موقعه نصب باید به اینترنت متصل باشم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2015 بله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .