mhnaderi ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 سلام خسته نباشید از بخش ماژول های بازریابی ماژول وفاداری مشتری رو فعال کردم . الان وقتی میزنم روی ماژول ها میره داخل سایت میخواستم ببینم تو کدوم پوشست قسمت بازریابی که برم از هاست دیلیتش کنم . متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 از قسمت ماژولها حذف کنید راحتر هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در شهریور 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 از قسمت ماژولها حذف کنید راحتر هستشخوب نمیره دیگه ....وقتی روی ماژول ها میزنم میره توی سایت ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 مشکل جالی دارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 بعیده که این ماژول باعث این مشکل باشه. اما مسیرش اینه: module/loyalty نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در شهریور 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 خودمم از همین تعجب میکنم ...گفتم شاید اشکال از مررو گر باشه اما روی دوتا سیستم دیگه تست کردم ...اون ماژول فعال شد و الان این مشکل هستش ...ممنون از راهنماییتون .درست نشد ....من ادرس مسیر ماژول رو کپی میکنم میگه این آدرس نا معتبر است ....بعدشم باز میره توی سایت ...تا حالا به همچین مشکلی بر نخورده بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 آدرس ماژول رو نباید کپی کنی که.اگر روی هاست نصب کردی برو تو public_html و بعد برو به modules بعد پوشه loyalty رو حذف کن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 اگه بازم پیدا نکردید از قسمت جستجو "loyalty " رو جستجو کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در شهریور 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 سلام ...حذف کردم ....نشد بازم .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 نمیدونم چرا ولی حس میکنم کلا یجای کار رو شما اشتباه میکنید . اخه یعنی چی روی ماژول کلیک میکنید میره توی سایت . شما اگه ممکنه دقیقا با اسکرین شات بگید مشکل رو .که کجا کلیک میکنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 من که دوست دارم فیلم این پدیده عجیب رو ببینم.اگه میشه یا فیلم یا اسکرین شات بگیرید چون "mehranjo" درست میگن یه جای کار اشتباه هستش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در شهریور 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 سلام خودمم تعجم کردم درستم نمیشه من تو مدیریت روی ماژول ها کلیک میکنم ....میره مستقیم داخل سایت نمیشه اسکرین گرفت و روی قسمت قوانین قیمت گذاری روی بازاریابی کلیک میکنم بازم میره توی سایت . هرجایی که مربوط به مآژول بشه میره داخل سایت برای مثال وقتی شما محصولات رو از کاتالوگ باز میکنید بالا سمت چپ نوشته ماژول های پیشنهادی اونم میزنم باز میره توی سایت ...تونستم از این قسمت اسکرین بگیرم .دوستان من از نسخه اول پرستا دارم کار میکنم ....نا اشنا نیستم ...به بحث پرستا که اشتباه کلیک کنم ....با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در شهریور 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 ایا کسی هست که مرا یاری کند؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 با مروگرهای مختلف امتحان کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در شهریور 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 سلام بله روی سه تا سیستم با دو مرورگر کروم و موزیلا ...همه این اتفاق ها بعد از فعال شدن ماژول وفاداری مشتری اتفاق افتاد ...همونی که میگه با خرید این محصول مثلا 8000 امتیاز وفاداری بگیرید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 مشکل عجیبی هستش فقط به نظرم این ماژول لینک های دائمی رو حذف نصب کنید بهتر باشه البته این ماژول ربطی به کار شما نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در شهریور 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 اسم انگلیسی ماژول چی هستش از توی هاست دیلیت کنم ...اولین مشکل بزرگیه که تو پرستا بر میخورم بهش ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 ماژول loyalty نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2015 دوست من مشکل شما قطعا از این ماژول نیست.میتونید از بخش تیکت درخواست خدمات فنی کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در شهریور 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 چشم ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
common_iphone ارسال شده در تیر 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2017 سلام وقت بخیر من ماژول وفاداری مشتریان رو نصب کردن . الان یه خرید تست انجام دادم و بعد از خرید امتیازی که به من داده بود رو تبدیل به کد تخفیف کردم و یه خرید دیگه خواستم انجام بدن با همون کدی که داده بود بهم ولی کد رو وارد میکنم تو قسمت بن یا کد تخفیف ای پیغام رو میده: 1 خطا وجود دارد این کوپن هنوز فعال نشده است. مشکل از ماژوله؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .