m like mother ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 سلام سایتم کند شده ، با سرور تماس گرفتم میگه وقتی سایت لود میشه cpu خیلی میره بالا به خاطر همین کند میشه یه اسکریپتی یا چیزی هست که اینجوری میشهمیخواستم ببینم تو قسمت کارایی یا جای دیگه بهترین تنظیمات برای سرعت چیه ؟ یا اگر راهنمایی دیگه به ذهن تون میرسه بگید.از وقتی ماژول نماد اعتماد رو گذاشتم اینجوری شد به نظرم عکسهای بخش تنظیمات و کارایی رو هم گذاشتم البته این تنظیمات رو جا به جا کردم ولی خیلی فرقی نکرد تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 توی عکس دوم قسمت اول و دوم رو فعال کنید. سرعت لودتون یکمی بهتر میشه و کش رو هم خالی کنید و بعدشم یکبار کامپایل کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در شهریور 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 فرقی نکرد.کش رو از کجا خالی کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 بالای همین عکس سمت چپبرای کامپایل هم کامپایل اجباری رو روشن کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 سلام دوست عزیز . در تصویر دوم بخش ccc هر 5 گزینه رو فعال کنید . کامپایل اجباری هم نباید روشن باشه . تنها زمانی که در حال تغییرات در قالبتون هستید اون بخش رو فعال کنید ولی در حالت عادی باید غیر فعال باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در شهریور 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 سلام مجددالان فایل خطا سیستم رو نگاه کردم از ماژول shopgate ایراد گرفته و کلا سایت باز نمیشه این ماژول چی هست؟ یه مشکلی فکر کنم با این ماژول داره؟یه جستجویی کردم مشکل از تابع mb_strpos در ماژول بالا بود ورژن هاستم رو از 5.4 به 5.2 تغییر دادم درست شد. سایت باز میشه حالا باید ببینم کندی سایت چجوری میشه. به نکته ای رسیدم خبر میدم برای دیگران هم تجربه ای بشه انشاالله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 اون ماژول استفاده ازش در اصل رایگان نیست و عضویت در سایتش و استفاده از خدماتش تجاری هست . . اونو کلا حذف نصب و حذفش کنید . چون کاربردی براتون نداره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در شهریور 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 تشکر من اون ماژول را غیر فعال کردم. کافیه دیگه ... یعنی نیازی به حذف کامل که نیست.ضمن پیشخوان خیلی شلوغه .. دکمه ای هم نداره که پنجره ها رو ببندیم کدوم ماژول هست که ببندم چون تو پیشخوان چیزهایی می بینم که به دردم نمیخوره درست میگم؟ ضمنا با حذف اون ماژول ورژن php هاست رو دوباره به 5.4 بردم دیگه مشکلی نداشت و سایت باز شد.ماژولهای دیگری هم که نیاز نیست و به درد ما نمیخوره اگر بفرمایید تا حذف کنم ممنون میشم.در ضمن گزینه مربوط به کامپایل رو روی : اگر فايل ها به روز رساني گشتند قالب را كامپيال مجدد نمائيد گذاشتمگزینه آخر " ااستفاده از کش (حافظه نهان) " رو روشن کنیم بهتر نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 معمولا گفته میشه ماژول های آماری پرستاشاپ رو اگه استفادشون نمیکنید حذف کنید . البته من با حذفشون تغییر زیادی حس نکردم ولی خب این پیشنهاد کسایی هست که از من بیشتر تجربه داشتن . ماژول های دیگه رو هم خودتون یه نگاهی بندازید اگه استفاده نمیکنید یا غیر فعالشون کردین . حذف نصبشون کنید .درضمن اون گزینه استفاده از کش ( حافظه نهان ) که پایین صفحه هست را فعال نکنید چون به مرور حجم زیادی از هاستتون رو اشغال میکنه و تاثیر زیادی در سرعتتون نداره ولی گزینه حافظه نهان که بالا هست رو حتما فعال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .