lived ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 سلام به همه بچه های انجمنمیخواستم بدونم در قسمت (( شخصی سازی محصولات )) چه کاری میشه واسه محصول انجام داداین قسمت در محصول دارای دو قسمت زیر است که من متوجه نمیشم به چه دردی میخوره فیلدهای فایل: ((تعداد فیلدهای آپلود فایل نمایش داده شده))فیلدهای متنی: (( تعداد فیلدهای متنی نمایش داده شده )) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 در ابتدا مقادیر "فیلدهای فایل" و "فیلدهای متنی" برابر صفر هستند به همین دلیل شما هیچ گونه فیلدی را مشاهده نمیکنید 1. تعداد فیلدهای فایل که میخواهید در صفحه ی محصول به مشتری امکان آپلود را بدهید (مشتری میتواند یک فایل را هنگام سفارش آن محصول برای شما ارسال کند البته این فایل ها فقط باید در فرمت JPG و PNG باشد) 2. تعداد فیلدهای متنی که مشتری بتواند یک متن و یا به طور مثال آدرس دامنه ی خود را هنگام سفارش محصول برای شما ارسال کند 3. بعد از مشخص کردن تعداد "فیلدهای فایل" و "فیلدهای متنی" و زدن کلید "بروز رسانی تنظیمات" با فرمی جدید مواجه میشید: 1. عنوان فیلدهای "فایل و متنی" در صفحه ی محصول 2. اگر میخواهید پرکردن یک فیلد توسط مشتری برای سفارش آن محصول ضروری (ستاره * دار) باشد این گزینه ضروری را انتخاب نمایید در نهایت ذخیره سازی عنوان فیلدهای وارد شده توسط شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 در واقع میتونید از مشتری اطلاعاتی بگیرید.به فرض توضیحاتی که ضروری هستند قبل از سفارش بعضی محصولات از مشتری بپرسید.یا به فرض شما محصولی دارید که نیاز به عکس شخص دارید. میتونید عکس رو همراه سفارش از مشتری بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آبان 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2012 ببخشید اگر تاپیک قدیمی هست!من این قسمت رو اضافه کردم اما وقتی توی فیلدهای متنی چیزی وارد میشه و دکمه ذخیره رو میزنم اتفاقی نمی افته و فقط مینویسه منتظر بمانید!کاریش میشه کرد؟به نظر مشکل از چی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2012 این مورد از مشکلات معمولاً به سرور مربوط میشه. چون نمیتونه اطلاعات رو به صورت ای جکس ارسال کنه این مشکل به وجود میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2012 اگه سايتتون هميني هست كه در نمايه خودتون گذاشتيد بگم كه فوق العاده كنده يه اضافه به سبد خريد زدم بالاي 5 ثانيه طول كشيد كه بره توي سبد! ادرس لينكي كه اين ويژگي رو اضافه كرديد هم بديد تا چك شه ولي من كه فكر م كنمي درخواست هاتون به هاست به دليل كندي هاستون دير پاسخ داده ميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آبان 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2012 والا همین هست که میگید این هاست رو مجبور شدم به دلیل درگاه پارسیان از داخل انتخاب کنم و هاستی که خودم دارم خیلی بهتر هست، البته قبلا این مشکلات رو نداشتم، نمیدونم جدیدا چرا کند شده سایت مثلا این صفحهhttp://www.mirrors.ir/rapidshare/53-30days-rapidshare.html یک مشکل دیگه هم از این قبیل با سایتم دارم که مربوط به قیمت های ترکیبی که وقتی گزینه دیگه ای که داره رو انتخاب می کنم قیمت عوض نمیشه، هرچی هم صبر می کنم فرقی نداره!اون لینک هم اینه(البته مربوط به این موضوع نمیشه، شرمنده) :http://www.mirrors.ir/kaspersky/72-kaspersky-internet-security-2012.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آبان 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2012 کسی نظری نداره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 در بالا توضيح داده شد عزيز مشكل كندي پاسخ درخواست هاتون از طرف هاستتونه و يا عدم رعايت مجوز پوشه هايي كه بايد 777 باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آبان 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 در بالا توضيح داده شد عزيز مشكل كندي پاسخ درخواست هاتون از طرف هاستتونه و يا عدم رعايت مجوز پوشه هايي كه بايد 777 باشن مشکل کندی پاسخ نیست، چون کندی پاسخ تا حدی درست شد اما اطلاعات کلا ذخیره نمیشه توی فیلدها و همچنین اون قضیه اصلا تعویض نمیشه قیمت که کند باشه یا تند! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
greatadonis ارسال شده در فروردین 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2017 با سلام، می خواستم طرز قرار گیری یا فرم قرار گیری تکست باکس textbox در قسمت محصولات رو که در قسمت شخصی سازی محصول ایجاد کردم تغییر بدهم. من از قالب دستچین استفاده کردم. متن توضیح در قسمت بالای تکست باکس قرار میگیره که میخوام بیاد پایینش. دکمه ذخیره هم میره انتهای سمت چپ. و خود تکست باکس بصورت چند خطی منتهای سمت راست قرار میگیره. می خوام بدونم اگر بخوام بیارمش زیر خصوصیات محصول. مثل رنگ و سایز چطور باید اینکار رو انجام بدم. همچنین دکمه ذخیره رو بیارم کنار خودش. پیشاپیش از توجه شما سپاسگزارم واکنش ها : greatadonis 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .