Reza.Ahmadi ارسال شده در شهریور 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 با عرض سلام و احترام در قسمتی میشه به صورت List نشان دادن محصولات را پیش فرض کرد؟ یعنی Grid نباشه و اینکه آیا این امکان وجود داره که کلا عکس محصول رو حذف کنیم؟ یعنی تو سایت هم وقتی عکس انتخاب نمیکنیم کادر تصویر موجود نیست نباشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 تا جایی که میدونم نمیشه پیش فرض روی حالت list گذاشت مگر با ادیت قالبعکس محصول رو هم میشه حذف کرد ولی باز هم با ادیت قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 سلام . خودم تا بحال تست نکردم ولی در ماژول پیکربندی قالب گزینه ای هست با عنوان زیر :" نمایش دسته ها به عنوان فهرستی از محصولات بجای حالت نمایشی جدول مانند "که فکر کنم همین کار رو انجام بده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Reza.Ahmadi ارسال شده در شهریور 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2015 admin عزیز در قالب پیشفرض پرستا با همین روشی کهmehranjo عزیز گفتند به حالت لیست میشه تغییر داد.اگر این مورد در قالب پرند هم بزارید ممنون میشم.در مورد حذف تصاویر محصولات هم در دو لینک زیر کاملا توضیح داده شده چطور انجام میشه اما من یکم نیاز به راهنمایی دارم.ممنون میشم لینک هارو ببینید و راهنمایی کنید. https://www.prestashop.com/forums/topic/21681-solved-how-do-i-disable-the-subcategories-graphic-image-no-image-available/ https://www.prestashop.com/forums/topic/115885-solved-removed-sub-category-pictures-picture-placeholders-to-far-apart-now/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2015 در قالب پرند هم با همین روش باید قابل انجام باشه. تست میکنماون حذف عکس نیاز به شخصی سازی داره و اگر از قالب پرند استفاده میکنید به هیچ وجه تغییری در فایل های قالب ندید چون گارانتیتون باطل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .