hikcenter ارسال شده در شهریور 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 با سلام من مشکل ورود به بخش کاربری فروشگاه را دارمقبلا در صورت اشتباه بودن اطلاعات خطا میداددر حالی که الان هیچ خطا یا عکس العملی نشون نمیدهحتی ثبت نام جدید هم صورت نمیگیرهپرستاشاپ 1.6.0.14اینم ادرس سایت www.hikcenter.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در شهریور 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 با سلام من مشکل ورود به بخش کاربری فروشگاه را دارمقبلا ...سلاممن چند روز قبل ماژول yotpo رو نصب کرده بودم و مشکلی مشابه مشکل شما داشتم که با حذف اون ماژول مشکلم حل شداگه چنین ماژولی رو نصب کردین یه تست بکنین ببینین درست میشه یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hikcenter ارسال شده در مهر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 با سلام من مشکل ورود به بخش کاربری فروشگاه را دارمقبلا ...سلاممن چند روز قبل ماژول yotpo رو نصب کرده بودم و مشکلی مشابه مشکل شما داشتم که با حذف اون ماژول مشکلم حل شداگه چنین ماژولی رو نصب کردین یه تست بکنین ببینین درست میشه یا نهبا سلام و تشکر از شمابا توجه به عجله ای که داشتم بکاپ رو ریکاوری کردم و مشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .