holywish25 ارسال شده در شهریور 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 سلام خدمت مدیران عزیز پرستامن یه قالب میخوام ریسپانسو نباشه خیلی گشتم اما نبود میخوام همون جور کهدر کامپیوتر نشون میده در موبایل هم باشه کسی چیزی میتونه پیشنهاد کنه ؟ یا میشه ریسپانسو قالبی رو برداشت ؟ممنون اگر واضح بگید من وارد نیستم اصلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
آپادانا ارسال شده در شهریور 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 سلام شما میتونید قالب ریسپانسیو تهیه کنید و این آپشن رو غیر فعال کنیدو در ضمن در آینده ممکنه نظرتون تغیر کنه پس به همراه بودن آن ضرری ندارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
holywish25 ارسال شده در شهریور 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 سلام شما میتونید قالب ریسپانسیو تهیه کنید و این آپشن رو غیر فعال کنیدو در ضمن در آینده ممکنه نظرتون تغیر کنه پس به همراه بودن آن ضرری نداردسلام ممنون بابت پاسخ شما من دارم قالبی که ریسپانسو هست و تهیه کردم قبلا اما نمیدونم چه طوری غیر فعال میشه تمام سوال من همینه هیچ چی هم در مورد برنامه نویسی و کد نمیدونم راهنمایی میکنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 سلام دوست عزیز . اگه قالب تجاری تهیه کردید از پشتیبانش درمورد داشتن این قابلیت سوال کنید چون هر قالی ممکنه این امکان رو نداشته باشه من کمترقالبی دیدم که این امکان رو توی مدیریتش داشته باشه . پس فکر کنم از پشتیبان قالب سوال کنید بهتر به نتیجه برسید . گرچه با غیر فعال کردنش الان به شخصه مخالفم و با بهینه کردنش موافق . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
holywish25 ارسال شده در شهریور 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 سلام دوست عزیز . اگه قالب تجاری تهیه کردید از پشتیبانش درمورد داشتن این قابلیت سوال کنید چون هر قالی ممکنه این امکان رو نداشته باشه من کمترقالبی دیدم که این امکان رو توی مدیریتش داشته باشه . پس فکر کنم از پشتیبان قالب سوال کنید بهتر به نتیجه برسید . گرچه با غیر فعال کردنش الان به شخصه مخالفم و با بهینه کردنش موافق .بسیار ممنون بابت پاسختون اما قالبم تجاری نیست اسم قالب مشکی هست که رایگان از همین انجمن دانلود کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 قالب مشکی درواقع بهینه شده ی قالب پیشفرض هست که توسط بهمن عزیز انجام شده و تا جایی که اطلاع دارم امکان غیر فعال کردن حالت ریسپانسیو رو نداره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
holywish25 ارسال شده در شهریور 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 قالب مشکی درواقع بهینه شده ی قالب پیشفرض هست که توسط بهمن عزیز انجام شده و تا جایی که اطلاع دارم امکان غیر فعال کردن حالت ریسپانسیو رو نداره .بسیار ممنون بابت پاسختون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 گوگل دیگه سایت هایی که برای موبایل و تبلت بهینه نباشن رو توی لیست جستجو نمیاره. پس بهتره که این موضوع رو فراموش کنی. اینجا^ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
holywish25 ارسال شده در شهریور 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 گوگل دیگه سایت هایی که برای موبایل و تبلت بهینه نباشن رو توی لیست جستجو نمیاره. پس بهتره که این موضوع رو فراموش کنی. اینجا^ آخه من اصلا گوگل واسم مهم نیست مشتریای من کسایی هستن که فقط و با موبایل میان سایت و هیچی هم بلد نیستن الان چطور بهترین فروشگاه دیجی کالا ریسپانسو نیست شما میری قالبش با موبایل معمولی میاره و باید زوم کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 دیجی کالا اپلیکیشین موبایل داره دوست من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .