javad66 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 با سلام خدمت دوستان عزیزمن بعد از اینکه سایتم را راه اندازی کردن الان که می خوام محصولی را اضافه کنم عکس محصولات را هر کاری می کنم آپلو دنمیشه و نشون نمیده علتش چی می تونه باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2012 دسترسی پوشه img را 777 نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2012 این کار را انجام دادم اما مشکل حل نشد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2012 شايد پروتكل هاي امنيتي هاستت اجازه نميده و دليل هاست ناسازگاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2012 از یک مرورگر دیگه استفاده کنید شاید مشکل شما حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2012 اقا من با یک مرورگر دیگه هم انجام دادم بعد از اینکه عکس را میزارم و دکمه لود را می زنم فرقی نمی کنه تو محثولات یا یه ماژول که عکس قبول می کنه مثلاً ماژول بنر صفحه یکم لود می شه و مثل عکس زیر استپ می کنهراستی من فقط پوشه img را 777 قرار دادم نکنه باید زیر شاخه هاش را هم تماماً 777 قرار یدم ؟دیگه نمی دونم چکار کنم راهنمایی کنیدد لطفاً متشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2012 من دسترسی تمام پوشه های زیر شاخه img را هم 777 قرار دادم اما بازم درست نشد و عکس لود نمیشه لطفاً یکی راهنمایی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در اردیبهشت 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2012 الان که من بدون مشکل عکس های سایتتون رو میبینممشکلتون چیه دقیقا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2012 من که وقتی آدرس سایتتون رو وارد میکنم برام صفحه ی localhost رو نشون میده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2012 عکس هایی که الان نشنون می ده قبلاً ب لوکال هاست آپلود کردم و آپلود کردم اما الان که می خوام روی هاستم یک محثول اضافه کنم یا مثلاً توی یه ماژول مثل ماژول بنر عکس بذارم همه اطلاعات نمایش داده می شه الا عکس و وقتی عکس را می زارم و ذخیره را می زنم مثل عکسی که گذاشتم در 2 تا پست قبل استپ می کنه و عکس آپلود نمیشهضمنا اینکه ادمین جان قبلا این مشکل را داشت اما الان درست شده و به لوکال ارجاع نمیشه الان سایت لود می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2012 شما یکبار فیل htaccess رو تولید کنید شاید حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2012 من فایل .htaccess را هم دوباره تولید کردم اما بازم رست نشد دیگه نمی دونم چکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2012 اگر ماژول بنر کامل لود نمی شه با این ورژن سازگار نیست و مطمئن باشید فایلی رو تغییر ندادید اگر دادید اون فایل رو با فایل اصلی عوض کنید و چک کنید.اگه قبلا روی لوکال تست کردید و الان انتقال دادید روی هاست ممکنه مشکلی پیش بیاد و این روش توصیه نمی شه. برای اینکه مطمئن بشید مشکل از هاستتان نیست توی پوشه ای یا هر راهی که بلدید پرستا رو از نو نصب کنید ببیند بازم مشکل داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 ببینید دوست عزیز بحث سر ماژول خاصی نیست من ماژول بنر را مثال زدم . تمامی این ماژول ها و قسما محصولات با تمام تغییراتی که بنا به نیاز روی اونها دادم تو لوکال هاست درست کار می کنه اما مشکل اینجاست که الان نمیشه عکسی را آپلود کرد وقتی یه محصول اضافه می کنی همه چیزش درست اضافه میشه الا وقتی که می خوای براش یه عکس بزاری عکس را قبول نمیکنه صفحه به صورت نصفه نا تمام می مونهاسکریپتها را هم من اول زیپ کردم بعد به صورت یکجا به هاسا منتقل کردم که چیزیش خزاب نشهاین احتمال وجود نداره که سیستم تو آدرس دهی برای موقعیت عکس اشتباه کنه ؟ چون من برا یه محصول همین جوری یه عکس دادم تا ببینم دست شده یا نه بعد در قسمت مدیریت- فهرست محصولات و اون محصول مربوطه وقتی روی تب تصویرش رفتم دیدم که یه عکس براش اضافه شده اما به جای نشون دادن عکس فقط اسم اون محصول را نشون می داد و وقتیم که موس را می بردم روی اسمش این آدرس را ارجاع می داد http://seeb-shop.ir/img/p/6/2/62.jpg در صورتی که من بررسی کردم همچین آدرسی اصلاً توی فایل ها و فولدرهای هاستم وجود نداره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 شما اطلاعات بخش مدیریت رو برای بنده ارسال کنید تا براتون بررسی کنم.آدرس بخش مدیریت. نام و پسورد ورود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 وقتی در هر بخشی از پرستاشاپ با صفحه سفید روبرو شدید یا صفحه نصفه دانلود شد میتونید با فعال کردن دیباگ از داخل فایل config/config.inc.php مشکل رو پیدا کنید.مشکل این دوستمون مربوط به غیرفعال بودن تابع exec در هاستشون بود و باید با سرویس دهنده تماس بگیرن تا فعال کنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 با تشکر از دانوش جان با این راه حل شما مشکلم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .