eszmath ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 باسلامببخشید بنده ماژول ای نماد رو نصب کردم.اما متن تاییدیه ای نماد رو نمیشه توش وارد کرد.یعنی متن رو وارد میکنم.ذخیره میزنم.هیچ خطایی هم نمیده. اما دوباره که ماژول رو باز میکنم اون فیلد متن تاییدیه خالیه! و توی کارتابل ای نماد هم میگه دارای نقصه.کارایی که انجام دادم: ماژول رو نصب کردم..متن تاییدیه رو توش قرار دادم..فایل eNamadLogo.htm رو هم توی روت آپلود کردم. اما نمیشه!از دوستان کسی میتونه با پرداخت هزینه برام انجام بده؟باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 تو ماژول اینماد تا جایی اطلاع دارم احتیاجی نیست شما کدی وارد کنید چون اون کد خودش توی ماژول گنجونده شده . فقط کافیه اون فایل enamadlogo رو داخل روت آپلود کنید .البته چندتا ماژول اینماد توی انجمن هست . اگه با یکی تایید نمیشید یکی دیگه رو امتحان کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eszmath ارسال شده در مهر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 ممنون از پاسختون.شاید باورتون نشه اما از صبح کل این انجمن رو زیر و رو کردم. همه راه ها رو رفتم. اما نمیشه که نمیشه! همش ای نماد خطا میده که دارای نقصه!به بازارچه هم تیکت زدم که با هزینه برام انجام بدن اما گفتن توو انمن مطرح کنم.نمیدونم چیکار کنم دیکه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 فکر کنم اگه توی تاپیک مربوط به ماژولی که نصب کردین مطرح میکردین بهتر بود چون اونجا دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده شاید مشکلتون رو ببینند و پاسخ بدن. ولی اگه مایل بودین اطلاعات سایت و اینمادتون رو برام بفرستید تا منم تست کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eszmath ارسال شده در مهر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 خیلی ممنونم ازتون.اطلاعات رو براتون از طریق پیام ارسال کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 دوست عزیز شرمنده من دو ماژولی در انجمن بود را براتون تست کردم توی هرسه موقعیت ستون راست و فوتر و هدر هم چک کردم ولی متاسفانه منم موفق نشدم براتون تاییدیه بگیرم . امیدوارم سایر دوستان بتوننن راهنمایی کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eszmath ارسال شده در مهر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 خیلی لطف کردید. یک دنیا ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .