eszmath ارسال شده در مهر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 باعرض سلام خدمت همگیمن سایتم یه گالری عریض داره که کل صفحه رو میگیره. نمیدونم چرا هر عکسی که من توش آپلود میکنم کیفیتش میاد پایین. شده عکس با رزولوشن و سایز بالا هم گذاشتم اما بازم کیفیتشو آورده پایین.این سایتمه:delsam.irاین عکسایی که الان روی گالری هست قبل از اینکه بره روی سایت خیلی باکیفیت بودن! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 کدوم گالری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 ماژول اسلایدر کیفیت عکس رو کمی میاره پایین تا حجمش کم بشه . ضمنا شما اندازه عکس رو درست انتخاب نکرده اید و این باعث میشه عکس کش بیاد و کیفیتش کم بشه .اندازه عکس اسلایدر رو این قرار بدین : 327*1150 پیکسلو اگر خواستین کیفیت بازم بیشتر باشه ، میتونید بعد اینکه عکس هارو گذاشتین تو اسلایدر ، وارد هاست بشین و پوشه ماژول اسلایدر و پوشه عکس ها ، میتونید مستقیم عکساتون رو با عکسای آپلود شده عوض کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eszmath ارسال شده در مهر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 کدوم گالری؟گالری اسلایدر صفحه اصلیماژول اسلایدر کیفیت عکس رو کمی میاره پایین تا حجمش کم بشه . ضمنا شما اندازه عکس رو درست انتخاب نکرده اید و این باعث میشه عکس کش بیاد و کیفیتش کم بشه .اندازه عکس اسلایدر رو این قرار بدین : 327*1150 پیکسلو اگر خواستین کیفیت بازم بیشتر باشه ، میتونید بعد اینکه عکس هارو گذاشتین تو اسلایدر ، وارد هاست بشین و پوشه ماژول اسلایدر و پوشه عکس ها ، میتونید مستقیم عکساتون رو با عکسای آپلود شده عوض کنید .ممنونم از پاسخ کاملتون.چون قالب سایتم چن تا ماژول اسلایدر داره، دقیقا مشخص نیس کدوم پوشه تا هاستم مربوط به اینیه که الان فعاله! البته من همشونو چک کردم.اما هیچکدومشون پوشه عکس ندارن.ینی کلن هیچ پوشه ای ندارن که توش عکس باشه و بشه جایگزین کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .