www.shopliks.ir ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 سلام ... من ماژول دسته بندی ویژگی ها رو از پرستا استورخریدم و خیلی عالیه و همه چیزش درست کار میکنه به غیر از یک مورد اونم اینه که یک مشکل در سیستم بقیه ی ادمین های سایت هست که موقع گذاشتن محصول , قسمت مربوط به این ماژول لود نمیشه یعنی دسته بندی هایی که در بخش مدیریت کردم لود نمیشه .. وقتی بقیه ی ادمین ها وارد ادمین پنل میشن این مشکلو دارن ولی وقتی با کامپیوتر خودم با هر اکانتی وارد میشم این مشکل وجود نداره ..لطفا کمک کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 سلام دوست عزیز . به نظرم در بخش پشتیبانی پرستااستور تیکت بزنید سریعتر جواب بگیرید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 با سلام دوست عزیزیک سوال ازتون دارم شما که این ماژول رو خریدین ایا این امکان رو داره که قسمت های مختلف براش تعریف کنیدمثلا قسمت موس ، موبایل،لپتاپ و...که بهد از وارد کردن محصول مستقیم وارد خود اون قسمت بشیم و راحت ویژگیها را وارد کنیمو یا باید مثل حالت معمولی بگردیم و ویژگیهای مربوطه رو وارد کنیم و بعد قسمتهای مورد نیاز رو برای ان قسمت انتخاب کنیمچون ما الان 1200 تا قسمت در ویژگیها داریم و بعضی قسمتها مشترکن و سخته یه ویژگی رو در صفحه اول وارد کنیم و بعد یه ویژگی رو در صفحه هفتم ویژگیها و در نهایت سیو کنیمممنون میشم پاسخ دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .