K1-Aria ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 با سلام خدمت دوستان من قالب الکترومارکت رو خریده ام و استفاده می کردم و مدتیه که قسمت ماژول ها اصلا باز نمیشه و صفحه کاملا سفید و بدون هیچ اروری هست از کش نیست و جاهای مختلفی هم تست شدهچیکار می تونم بکنم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 دیباگ رو روشن کنیدآموزش روشن کردن دیباگ سرچ بزنید توی انجمن هستش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 در تایپک قالب الکترومارکت مشکل رو باید مطرح کنین تا زودتر جواب بگیرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 در تایپک قالب الکترومارکت مشکل رو باید مطرح کنین تا زودتر جواب بگیرینبا تشکر از شما ، اما به متن سوال توجه کنید ، میفرمایند منوی ماژول های من مدتیه که باز نمیشه ، این ربطی نداره که از کدوم قالب دارن استفاده میکنن ، یک مشکل در بخش مدیریت ایشون هست نه در بخش کاربری .دیباگ میتونه خطا رو نشون بده و وقتی خطا مشخص شد ، میشه به راحتی رفعش کرد . احتمالا ماژولی تغییری ، دستکاری و یا پاک شدن چیزی باعث این مشکل شده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
K1-Aria ارسال شده در مهر 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 دیباگ فعال شد الان منو ماژول باز شد اما ارور مربوطه روی صفحه هست http://yasafzar.ir/bug.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 مشکل از ماژولی هست که نصب کردین احتمالا : advancedeycompilent پوشه این ماژول رو از هاست و از پوشه ماژول ها پاک کنید ، ماژول هایی که نمیدونید چه کاری انجام میدهند را نصب نکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
K1-Aria ارسال شده در مهر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 من اصلا ماژولی نصب نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 مسیر توی عکس رو دنبال کنید و ماژولی که آقا بهمن گفتن پیدا کنید و از روی هاست پاک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
K1-Aria ارسال شده در مهر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 پاک کردم حالا نصف سایت سیاهه داغون شد :| باید کلا از نو نصب کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 نصف سایت سیاه نشده است دوست عزیز ، دیباگ رو خاموش کنید درست میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
K1-Aria ارسال شده در مهر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 آهان راستی بی زحمت یه نگاه به صفحه اصلی سایت بندازید http://yasafzar.ir/fa چرا قسمت سبد خرید دچار مشکل شده؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 آهان راستی بی زحمت یه نگاه به صفحه اصلی سایت بندازید http://yasafzar.ir/fa چرا قسمت سبد خرید دچار مشکل شده؟؟این دیگه مربوط به پشتیبانی قالب میشه در تاپیک قالب یا بخش پشتیبانی اطلاعات رو بفرستین درست میکنیم براتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 مازول منوی افقی رو حذف نصب بزنید و دوباره نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi atashpoosh ارسال شده در شهریور 3، 2021 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2021 سلام ماژول در سایت همگام برای من باز نمیشه کی میتونه منو راهنمایی کنه الان چند ماهه مشکل دارم با این ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 8، 2021 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2021 میشه دقیق تر توضیح بدید مشکل چیه؟ ماژول در سایت همگام باز نمیشه یعنی چی و با کدوم ماژول مشکل دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .