ghalamoo ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 دوستان درودهیچ یک از شرکت های پستی افزونه ای برای پرستاشاپ ندارند.چطور میشه محصولات را از طریق پست ارسال کرد با توجه به اینکه در هنگام خرید باید هزینه پستی را با توجه به وزن و مسافت(محل سکونت مشتری) مشخص کنیم.مثلا کسی که از شیراز خرید میزنه با کسی که از خوزستان خرید میزنه هزینه پستش متفاوته.جایی تو پنل پرستاشاپ هم ندیدن بشه تنظیم کردممنون اگه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 ماژول فروتل در بازارچه موجودهماژول شرکت پرداخت هم در حال تهیه استاگر شرکت دیگری مد نظرتونه باید سفارش ماژول بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 سلام چطور میشه از طریق شرکت پست یک کمحصول رو فرستاد و پولش رو مامور شرکت پست برام بگیره ولی از واسطه های پستی نمی خوام استفاده کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 فکر نکنم بدون قرارداد با یه شرکت واسطه پستی بتونین این کار رو انجام بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 چون من توی خانه هستم و نمی خوام فعلا جایی رو کرایه کنم فعلا می خوام محصولات رو با قیمت خیلی پایین عرضه کنم و نمیشه با واسط پستی کار کنمفقط می خوام خودم کالا رو بفرستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 کسی نظری نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahidvazh ارسال شده در مهر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 سلام من هم همین مشکلو دارم ولی چیزی پیدا نکردم،نمیخوام با شرکتی قرار داد ببندم میخوام به صورت مستقل باشه ،امکانش هست؟من از پرداخت انلاین زرین پال استفاده میکنم میخوام قیمت محصول و پست رو خودکار حساب کنه و مشتری از طریق زرین پال پرداخت کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 متاسفانه شرکت پست مستقیما وب سرویسی رو ارائه نداده (تا جایی که من میدونم) تا بشه ماژولی نوشت که هزینه حمل رو خودکار محاسبه کنهتنها راه استفاده از ماژول شرکت های واسطه پستی و یا تعریف حامل پست و تنظیم محدوده وزنی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 مشکل بیشتر سر مستقل بودن هستش نه ماژول هزینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 برای مستقل بودن که میتونید حامل تعریف کنید و هر سفارش رو به پست تحویل بدید ارسال کنه اما هزینه رو نمیشه به مامور پست پرداخت کنن و باید از شرکت های واسطه پستی استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2015 الان خیلی از فروشگاه ها از واسطه ها استفاده نمیکنن و محصولاتشون رو از طریق پست ارسال میکنن. تنها تفاوتش اینه که بسته رو خودتون باید ببرید و تحویل باجه پست بدید .برای محاسبه هزینه هم کافیه که برید و تعرفه هارو از سایت پست بگیرید و در بخش حامل ها بر اساس وزن تعزیف کنید . البته اگه میخواید هزینه کالا رو مامور از مشتری بگیره در هر حاال مجبورید با واسطه ها کار کنید چون امکان قرارداد مستقیم با پست نیست . البته امکان کرایه در مقصد هست که کرایه پستی رو مشتری هنگام تحویل پرداخت کنه ولی امکان پرداخت کل مبلغ سفارش بدون واسطه ها نیست که البته اصلاااا هم توصیه نمیشه برای فروش اینترنتی از کرایه در مقصد استفاده بشه چون مشتری خرید اول و آخرش میشه و فکر میکنه کلاه سرش گذاشتین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2015 تشکر مطالب جالبی گفتید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در مهر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2015 البته خود شرکت پست یه شرکت واسط داره که تقریبا میشه کار کردن با خود پست / در این رابطه به سایت خود پست فکر میکنم قسمت بازارچه مراجعه فرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2015 خود پست مستقیما کش آن دلیوری داره که من یک سال و ... باهاشون کار کردمبی نهایت سیستم افتضاحی داره از هر جهتماژولی هم براش نوشته نشدهکلا قید خرید پستی رو بزنین و سعی کنین محصول خوب و با کیفیت و پشتیبانی خوب ارائه بدین، خرید آنلاین تون راه می افته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .