a.g.elecompeng ارسال شده در مهر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2015 سلام و خسته نباشید به همه دوستان من پرستا 1.6.0.6 نصب دارم و قالب لئو اگزیست فارسی شدهبعد از کلی کلنجار رفتن با قالب و آماده کردن قالب به صورت سفارشی برای خودم،رفتم سراغ تعریف محصول و ساخت ترکیبات برای اونهامثلا یه محصول دارم که سایزهای L,XL داره با رنگ های مشکی و سفید و قهوه ای،محصول رو میسازم و همه چی خوب و اوکی،اما وقتی که یه کاربر وارد میشه و میخاد مثلا سایز XL رنگ قهوه ای رو انتخاب کنه، با کلیک بر روی رنگ قهوه ای یه بار سایت reload میشه خودش الکی و دوباره میره رونگ مشکی، و بعد از این که کاربر افزودن به سبد خرید رو میزنه باز همرنگ مشکی و سایز L اضافه میشه، به هیچ عنوان رنگ و سایز دیگه به سبد خرید اضافه نمیشهممنون میشم راهنمایی کنید دوستانسایت بنده هم http://sitik.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2015 احتمالا موقع ویرایش قالب ، خطا رفته اید و خطای جی کوئری دارید . و یک احتمال دیگه اینکه قالب شما با پرستاشاپی که نصب کرده اید سازگار نیست و باید آپدیت قالب رو از لئو بگیرید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.g.elecompeng ارسال شده در مهر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2015 سلام دوبارهاولا یه گله خیلی یزرگ دارم که آقای ذاکریان اصلا پاسخ بنده رو دیگه نمیدندوما این هفته خیلی تست کردم تا مشکل پیدا بشهدست آخر قالب رو بدون هیچ تغییری دوباره نصب کردم متوجه شدم از اول این مشکل رو دارهآقا خواهشا قالب رو پس بگیرید تا من یه قالب جدید بخرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .