mahy ارسال شده در مهر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2015 کسی می تونه راهنمایی کنه که چه طور میشه شاخه محصولات را که در سایت درج کردم رو مرتب کنمالان هر شاخه ای اضافه کنم آخر میاد می خوام تغیر بدمسپاس واکنش ها : asasoal 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در مهر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2015 سلاماگر میخواهید در قالب سایت جابجا بشه و ترتیب شاخه ها را مرتب کنید، به قسمت ماژولها برید اونجا ماژول "بخش شاخه ها" را ویرایش کنید. (همین عبارت داخل گیومه را سرچ کنید. ماژول را پیدا می کنید.)اما اگر در هنگام ساخت شاخه ها درست نیستند به شاخه های والد توجه کنید تا درست شاخه ها زیر هم قرار بگیرند در هنگام ایجاد شاخه جدید؛ علامت + روی شاخه ها را فشار دهید تا لیست زیر شاخه ها باز شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahy ارسال شده در مهر 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 up نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seftah.com ارسال شده در مهر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 من هم وقتی میخوام این دو شاخه را ویرایش و جابجا کنم نمی تونم.و میخوام شاخه بالایی حذف بشه چکار کنم؟اصلا" وجود این دو شاخه لازم هست؟و در شاخه پایینی نمی تونم زیر شاخه به آن اضافه کنم؟ممنون از راهنمایی دوستان www.seftah.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahy ارسال شده در مهر 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 کسی نیستمن می خواهم دسته ها جابه جا کنمیعنی میشه پرستاشاپ همچنین گزینه را نداشته باشهلطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 در کاتالوگ » شاخه ها میتونید به ترتیب موقعیت مرتب کرده و با کشیدن و رهاسازی جابه جا کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seftah.com ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 من هم وقتی میخوام این دو شاخه را ویرایش و جابجا کنم نمی تونم.و میخوام شاخه بالایی حذف بشه چکار کنم؟اصلا" وجود این دو شاخه لازم هست؟و در شاخه پایینی نمی تونم زیر شاخه به آن اضافه کنم؟ممنون از راهنمایی دوستان www.seftah.ir سلاممن هنوز نتونستم جواب سوالم را پیدا کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 برای حذف شاخه از گزینه سمت چپ حذف رو انتخاب کنین و برای زیر شاخه اضافه کردن به شاخه، از وابستگی ، شاخه مورد نظر رو انتخاب کنین ، زیر شاخه می شه واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .