oktay ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 با سلام وقتی با مرورگر اکسپلورر محصول اضافه می کنم بعد پرداخت میزنم اونجایی که مشتری باید ثبت نام کنه ماژول ثبت نام نصف نشون داده میشه و نمیشه ثبت نام کرد چی کار باید بکنم این مشکل درست بشه 48% بازدیدها با اکسپلورر میان سایت من ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 با چه نسخه اي از IE? بايد از نسخه هاي جديد كه از پشتيباني WEB 2 و تكنولوژي هاي جديد پشتيباني ني كنند استفاده نماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 مشکل من نیستم منظورم مشتری یا بازدید کننده می باشد.با اکسپلورر تست کردم که آیا فروشگاه من با اکسپلورر برای بازدید کننده در دسترس است یا نه چون 48% با اکسپلورر میان تو سایت من البته من ثبت سفارش رو تک صفحه ای کرده بودم تو این حالت،این مشکل پیش میاد الان ثبت سفارش رو پیش فرض کردم مشکل حل شده من از اکسپلورر IE 9 استفاده می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .