nafiscase ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 با سلام خدمت شما دوستان گرامیمتاسفانه من در سایتم مشکل حامل ها رو دارم من سه تا حامل تعریف کردم ولی متاسفانه مشتریان موقع خرید یک حامل میبینند.ممنون میشم راهنمایی کنید اگر کسی میدونه داستان چیه.www.nafiscase.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 حامل اگر در محدوده قیمت و وزن محصولاتی که مشتری سفارش میده نباشه عیرفعال میشه ، از تنظیمات حامل هاتون عکس بذارین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hikcenter ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 با سلام خدمت شما دوستان گرامیمتاسفانه من در سایتم مشکل حامل ها رو دارم من سه تا حامل تعریف کردم ولی متاسفانه مشتریان موقع خرید یک حامل میبینند.ممنون میشم راهنمایی کنید اگر کسی میدونه داستان چیه.www.nafiscase.com با عرض سلاماطلاعات ورود به اکانت رو لطف کنید براتون حل کنمهایک سنتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Alireza65 ارسال شده در دی 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2015 من هم همین مشکل رو دارم از 4 تای حامل فقط دو تای اونها نمایش داده میشه در حالی که همه تنظیمات مشابه هم هستند لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .