bashir7 ارسال شده در مهر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2015 من یه مقدار دستکاری کردم تنظیماتو حالا نمیدونم چطور مثل اولش کنم ;خواهشا کمک کنید;1.محصولات جدید و محصولات محبوب و پرفروش توی یک صفحه نمایش داده میشه2.فوتر سایت قسمت اطلاعات فروشگاه امده وسط و شاخه حساب کاربری رفته سمت چپاگه هم یه راهنمایی کنین چطور میتونم فوتر powerd by prestashop تغییر بدم (هم تو فوتر خود سایت هم فوتر ایمیل هایی که برای کاربر فرستاده میشه)ممنون میشماینم آدرس سایت : bazitop.com واکنش ها : bashir7 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2015 1. احتمال زیاد قالبتون رو دستکاری کردین. از بخش پارامترهای پیشرفته -> کارایی از بالا سمت چپ روی پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید اگر مشکلتون حل شد که هیچ اگر نه باید قالب پیش فرض رو دوباره بریزین روی هاستتون2. از بخش ماژول ها -> موقعیت ها میتونید ماژول ها رو در بخش های مختلف جابجا کنید3. از بخش بومی سازی -> ترجمه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bashir7 ارسال شده در آبان 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 ممنون از کمکتون مشکل اولم حل شدفقط وقتی میرم بومی سازی -> ترجمه ها . پیغام خطا میده : هشدار! پيكربندي PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند 1000 برای max_input_vars.لطفا از ارایه کننده هاست خود درخواست کنید محدودیت را افزایش دهد به حداقل حداقل 4946، یا شما باید فایل های ترجمه را ویرایش کنید. مشکل فضای هاسته یا چیز دیگست؟ اگه فضایه چقد احتیاج داره تا خالی کنم / ارتقا بدم؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آبان 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 سلام نه ارتباطی به حجم هاست شما نداره . به پشتیبان هاستتون تیکت بزنید و همین پیغام خطا رو براشون ارسال کنید تا مقدار رو افزایش بدن. احتیاجی به ارتقا نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bashir7 ارسال شده در آبان 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 ممنون نحوه رفع این ارورو نوشتم شاید بعدا به درد بقیه بخوره////////فقط برای تغییر فوتر ایمیل هنوز موندم .میرم قسمت ترجمه ها رایانامه رو انتخاب میکنم زبانم پارسی وقتی اصلاحو میزنم بعد از نیمساعت لودینگ یه صفحه خالی میاره؟؟ این اتفاق فقط برای قسمت رایانامه میفته بقیه مشکلی ندارن راه حلی اگه به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید *نحوه رفع ارور max_input_vars -> داخل پنل مدیریت دامنه منوی تنظیمات و نمودارهارو باز کنید برید قسمت php.in و محدودیتشو افزایش بدید واکنش ها : ebisat 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .