رفتن به مطلب
⚠️ انجمن در حالت فقط خواندنی است و امکان ارسال پست جدید وجود ندارد. جهت دریافت پشتیبانی به بخش تیکت مراجعه نمایید.

ساخت صفحه کد اشتراک

پست های پیشنهاد شده

با سلام به دوستان

برای انجام یک کار تازه نیاز به ایجاد یک صفحه دارم که کاربر اسم و آدرس و کد پستی وارد کنه و یک جا بتونم ثبتش کنم، بعد برای این آدرس کد اشتراک بدم، قسمت دومش مهم نیست، ولی برای ساخت صفحه که چند تا فیلد باشه و دکمه ثبت داشته باشه و توی ادمین سایت بتونم ببینم رو باید چکار کنم؟

ممنون

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام بهنام عزیز

راستش فکر نکنم به راحتی باشه و احتیاج به یک ماژول فرم ساز برای پرستا باشه . چون اگه بخوای توی مدیریت نشون بده بهت باید اطلاعات توی دیتابیس ذخیره بشن .

ولی به عنوان پیشنهاد میتونی از یه فرم ساز غیر پرستاشاپی آستفاده کنی و با استفاده از ifram داخل یکی از صفحات مدیریت محتوای پرستاشاپت قرار بدی ولی دیگه توی مدیریت قابل مشاده نیست و معمولا اطلاعات به ایمیلت ارسال میشن .

البته میتونی از فرم ساز گوگل استفاده کنی و اطلاعات ثبت شده روی توی حساب گوگلت یا ایمیلت ببینی .

لینک به دیدگاه

بهنام جان آموزش که فکر نکنم احتیاجی باشه چون واقعا ساخت فرم باهاش آسون هست . البته اگه داخل تنظیمات اکانت گوگلت زبان فارسی رو انتخاب کرده باشی تمام بخش های فرم ساز فارسی هست و کار آسون میشه .

اول به این لینک زیر برو : 

https://docs.google.com/forms

اگه به اکانتت وارد شده باشی صفحه ایجاد فرم رو بهت نشون میده که میتونی یک عنوان انتخاب کنی و بعد هم فیلد ها رو تک تک ایجاد کنی که در آخر هم که همه فیلد ها را ایجاد کردی میتونی به منو "فایل" >" ارسال فرم" بری .که اونجا هم لینک فرم رو نشونت میده و هم اگه دکمه " جاسازی شده " رو بزنی کد آی فریم رو نشونت میده که میتونی توی یکی از صفحات مدیریت محتوای پرستاشاپ قرارش بدی .

این فرم خودکار توی گوگل درایو ذخیره بشی و هر موقع که بخوای میتونی فرم رو باز کنی و از منو پاسخ ها اطلاعات پر شده رو مشاهده کنی . 

البته یه بخشی هم اون بالای فرم هست به اسم " افزونه ها " که بازدن " دریافت افزونه و انتخاب افزونه form notifications میتونی یک ایمیل بدی که هر وقت فرم پر شد اطلاعات به اون ایمیل ارسال بشه . 

امیدوارم بهت کمک کنه .  

لینک به دیدگاه

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...