Moh3eN ارسال شده در مهر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 سلام خدمت دوستان.من از طریق سورس کدها میخواستم یه تگ rel به head اضافه کنم اما فایل های index و header رو که باز میکنم، یه تگ HTML هم توش نمیبینم قدرت خدا !. یه کد شرطی خیلی کوتاه PHP هست توش فقط. میخواستم ببینم از کجا میتونم اینکارو انجام بدم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در مهر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2015 برید توی پوشه قالبتون اقدام کنید واکنش ها : Moh3eN و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در مهر 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2015 توی پوشه قالب هم، فایل های index و header به صورت دستورات php و کدهای smarty هستن و ازشون سر در نمیارم. هیچ تگ HTMLـی نمیبینم!. ممنون میشم راهنمایی کنید که بتونم یه تگ rel رو داخل head اضافه کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در مهر 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2015 سلام دوست گرامی داخل پوشه قالب و فایل header.tpl رو باز کنید این نکته رو مد نظر داشته باشید که پرستاشاپ از template engine برای کامپایل بخش کاربری استفاده میکنه که تحت smarty هست یعنی کدهای html مخلوط با کدهای smarty هست موفق باشید واکنش ها : Moh3eN و دانوش 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .