happydolphins ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 آيا راهی وجود داره که نحوه نشون دادن شاخه ها رو در پرستا شاپ 1.4.1.1 مانند توماتوشاپ کرد لينک دمو توماتو شاپ: http://demo.tomatoshop.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 ماژولش براي 1.3 كه يادمه رايگان بود ولي 1.4 نميدونم يه چيزي به اين نامMenu Horizontal نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
happydolphins ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 من سرچ کردم نتونستم چيزی پيدا کنم. لطفا اگه کسی نمونه ايی سراغ داره معرفی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 ماژولش هست ولی باید راست چین بشه برای استفاده http://www.maofree-developer.com/coder-webmaster-programmer/en/software-en-maofree-developer/prestashop-en-maofree-developer/menu-modules-maofree-developer.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
happydolphins ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 سپاس از دوست گرامی. من اين ماژول رو دلنلود کردم يکی راهنمايی کنه که کدوم فايل ها رو دست کاری کنم تا تلاشم رو برای راست چين کردنش بکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 بنده به زودی ماژول رو راست چین میکنم و برای دانلود میذارم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hz361 ارسال شده در آبان 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2012 سلام ممنون می شم راستچین کردید خبر بدید که استفاده کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2012 ماژول راست چین شده و در بازارچه موجوده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .