amirjani ارسال شده در آبان 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 سلام به دوستان عزیزمیخواستم بدونم آیا جایی تو بخش مدیریت وجود داره که بشه قیمتهای خرید رو توش وارد کرد؟یعنی من یا سایر کارمندان بتونن قیمت خرید و قیمت تمام شده کالاها رو ببینن و برای ایجاد یک تخفیف بهتر و راحتتر تصمیم گیری کنن؟یا حتی بخشی تو آمارها باشه که با توجه به قیمت تمام شده و قیمت فروش بتونه سود حاصل از هر فروش رو ارائه بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 وقتی قیمت تعیین می کنید در بخش قیمت عمده قیمت خرید خودتون رو وارد کنید و در بخش پایین تر قیمت فروش رو وارد کنید. واکنش ها : amirjani 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در آبان 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 خوب اگه بخوام آمار بگیرم چطور؟ منظورم آمار سودهضمن اینکه من عمده فروشی هم میکنم و اگه قیمت عمده همون قیمت خرید باشه به مشکل بر میخورم (البته برای رفعش میتونم یه گروه مشتری دیگه تعریف کنم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2015 توی بخش آمار توی حالت تک فروشی سیستم سود شما رو محاسبه می کنه.در حالت عمده شما بازهم باید سودی بگیرید حتی اگر 1 درصد باشه. واکنش ها : amirjani 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آبان 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2015 سلام بدنیست یه سوء تفاهمی رو که فکر میکنم براتون پیش اومده رو هم خدمتتون عرض کنم که اون فیلد " قیمت عمده فروشی " که در تب قیمتها به هنگام تعریف کالا موجود هست تنها به شما نمایش داده میشه نه مشتری عمده و برای عمده فروشی نیست در واقع قیمت خرید شما هست .برای فروش عمده باید از همون گروه مشتریان یا قیمت های ویژه کالا استفاده کنید . واکنش ها : دانوش و amirjani 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .