behnam_rs232 ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلام زمانی که برای یک محصول از ترکیب همزمان رنگ و سایز استفاده میکنم ، وقتی روی رنگ مورد نظر کلیک میکنم آدرس URL بالا تغییر میکنه و سایز و رنگ مورد نظر رو نشون میده ولی عمل تغییر عکس صورت نمیگیره ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 وقتی که یک ترکیب رو تعریف می کنید عکس های مخصوص اون ترکیب رو داخل همون ترکیب انتخاب کنید و ذخیره رو بزنیداگه درست پیش رفتید ولی باز هم مشکل داشتید . آدرس ورود به پنل کاربری و نام و رمز عبور رو بفرستید تا بررسی کنم واکنش ها : B.A.H.M.A.N و amirjani 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در آبان 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 درود مشکل اینجاست که در قسمت ترکیب جدید فقط امکان انتخاب یک سایز وجود داره و در صورت انتخاب چند سایز ارور میده ، بنده از بخش تولید کننده ترکیبات اقدام به ساخت ترکیبی از چند سایز و رنگ میکنم و فکر میکنم مشکل سیستمی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 مهندس روشت اشتباه هستش برای هر ترکیب به این روش عمل کن مثلا می خوام دو توپ با اندازه های 4 و 5 ورنگ های سبز و سفید بسازم برای توپ اول اندازه رو انتخاب می کنم از بخش ارزش مقدار 4 رو انتخاب می کنم و روی افزودن کلیک میکنم و بعد رنگ رو انتخاب می کنم مثلا ارزش رو سبز انتخاب میکنم اگر قیمت خریدش با رنگ های دیگه تفاوت داشت قیمت عمده فروشی که شما این محصول را خریدهاید را وارد کنید در کادر های بعد اگر تاثیری در وزن یا قیمت نسبت با ترکیب های دیگه داشت وارد کنید و در بخش تاریخ در دسترس بودن یک تاریخ وارد کنید و در بخش تصویر اگر میخواید یک تصویر مربوط به همین ترکیب باشد رو انتخاب کنید ودر غیر این صورت بی خیال بشد و در پایان روی ذخیره و ماندن کلیک کنید حالا در صفحه سایت محصول رو به بینیداین فقط برای یک ترکیب بود برای توپ دوم بازهم باید به همین روش عمل کرد واکنش ها : amirjani 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در آبان 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 اینطوری که برای وارد کردن یک کفش که از سایز 36 تا 45 با رنگ مثلا سفیدوهمون کفش با سایز 36 تا 45 با رنگ سبز ، باید کلی ترکیب ایجاد کرد ، و بعید میدونم تیم پرستاشاپ فکر همچین مشکل بزرگی رو نکرده باشه!!!و اگر اینطوری که شما میفرمایید باشه پس نقش تولیدکننده ترکیبات اینجا چی میتونه باشه !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 این قانون هستش . برای این که شما گفتید 18 تا ترکیب می خواد .ولی به یاد داشته باشید شما برای کفش های دیگه می تونید از روی همین محصول کپی بگیرد و فقط نام و بعضی مشخصات خاص اون کفش رو وارد کنید و از مشخصات عمومی همین محصول استفاده کنید واکنش ها : amirjani 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 اگر فکر می کنید مشکل از پرستاشاپ هستشبه این دو صفحه نگاه کنیدhttp://www.amazon.com/dp/B00TJ1MWJI?psc=1و دومیhttp://www.digikala.com/Product/DKP-79955/Maybelline-Expert-Wear-Blush-Ambre-Rose-73/%D8%B1%DA%98-%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-Maybelline-%D9%85%D8%AF%D9%84-Expert-Wear-Blush-Ambre-Rose-73 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 میبینید سایت دومی که دیجی کالا هستش فقط تعداد محصولات رو بی خود زیادکرده واکنش ها : behnam_rs232 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در آبان 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 حق با شماست ماژولی رو سراغ ندارین که بشه این مراحل رو کمتر کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 فکر نکنم. ولی وارد کردن هر 18 ترکیب شما کلا 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه چون کادرهایی که نیاز ندارید خالی بذارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در آبان 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 متاسفانه تعداد محصولات بسیار زیادهخیلی ممنون از راهنمایی خوبتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 خوب یک محصول رو بسازید و ذخیره کنید و روی نسخه برداری کلیک کنید یک محصول دیگه با همون نام البته به صورت غیر فعال ساخته و با همان تعداد ترکیب . تمامی دوستان به همین روش محصول تعریف میکنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 ساخت صدتا ترکیب برای یک محصول فقط دو دقیقه وقت میبره😁 از مولد ترکیبات پرستاشاپ استفاده کنید ، دستی که نمیشه اینهمه ترکیب ساخت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .