nikoo013 ارسال شده در آبان 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 سلام دوستان و مدیران محترم خسته نباشیدیه مشکل خیلی غیرعادی دارم اونم اینه که مثلا اگه شما تو سایت خریدی انجام بدید و شخصی در اون ور ایران و با یک سیستم دیگه خرید انجام بده مشخصات شما برای او نیز ظاهر میشود و شخص باید دکمه ادرس جدید رو بزنه که از نظر امنیتی برای خریدار مشکل ایجاد میکنه ممنون میشم کمک کنید... http://uupload.ir/files/g7oo_23655.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikoo013 ارسال شده در آبان 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 یعنی در واقع اصولا نباید اطلاعات شخص دیگه رو سایت بمونه و بعد از خرید از روی صفحه خرید پاک شده و اطلاعات جدید را بشه وارد کرد مثل عکیس زیراما اینطوری نمیشه و ادرس طرف تو سایت میمونه که اگه شخص دیبگه امد براحتی میتونه شماره و ادرس طرف رو برداره که از لحاظ امنیتی کار درستی نیستhttp://uupload.ir/files/7kg9_236599.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 فروشگاه شما رو ساب دامین هست ، ایا شخصی سازی کردین قالب رو ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikoo013 ارسال شده در آبان 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 اره رو ساب دامینه ولی نه شخصی سازی نکردممنظور دقیقتون رو نفهمیدم از کجا شخصی سازی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2015 سلامدوست عزیز اطلاعات روی سایت نمیمونه و مرورگر شماست که ممکنه این اطلاعات رو نگه داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikoo013 ارسال شده در آبان 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2015 با سلام مجددحرف شما هم متین ولی در یک سیستم دیگه نیز امتحان شد و اطلاعات ادرسی که بر روی سیستم قبلی داده شده بود بر روی سیستم جدید نیز ظاهر شد و شخصباید با زدن وارد کردن ادرس جدید به کار خودش ادامه میداد که از لحاظ امنیتی مشکل بزرگی حساب میشه ایا فقط برای فروشگاه من این اتفاق می افته یا کلا اینطوریه راستی منظورم قسمت خرید فوری هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 من که متوجه نشدم. یعنی چی؟ یعنی الان من بیام داخل سایت شما خرید بزنم مشخصات فرد قبلی رو میاره واسم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikoo013 ارسال شده در آبان 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 بله دقیقا تو قسمت خرید فوری اگه شخصی برفرض از اصفهان خرید کنه و بعدش شما از تهران مراجعه کنید بعد از انتخاب کالا و رسیدن به قسمت خرید فوری مشخصات و ادرس و تلفن شخص قبلی میمونه فکر کنم دست زدم به جای و خرابش کردم شبیه اینه که مشخصات شخص به عنوان نمونه مونده رو سایت تا مرجعه کننده بعدی نگا کنه و یاد بگیره دقیقا شبیه به دفترچه کنکور که اخرش همیشه یه فرم نمونه پر شده تا ما دچار مشکل نشویم ایا پرستاشاپ هم همین امکانات رو داره اگه داره از کجا غیر فعال کنم اگه نداره ایا با تغییر قالب مشکل درست میشهدر ضمن عرض کنم که قالب هم عوض کردم مشکل همچنان برپا بوده احتمالا اون چیزی که من میگم محتمل تر باشهباز منتظر جواب اساتید هستم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikoo013 ارسال شده در آبان 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 http://uupload.ir/files/3wic_klkl.jpg منظور دقیق من اینه که طرف بعد ورود با شکل بالا مواجه میشه یعنی همون ادرس من که مال مشتری قبلی هست در خرید فوری چه تنظماتی انجام بدم تا ادرس من نمونه رو سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 آدرس سایتتون رو بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 تا جایی که یادمه یه بار دیگه این مشکل رو یه نفر داشت و درخواست بررسی دادند. با بررسی مشخص شد که مشتریان رو پاک کردن و دیتابیس رو دستکاری کردن و این باعث شده که مشتریان پاک بشن اما جداول مربوط به آدرس و سایر مشخصات باقی بمانند.راه حل هم تغییر مقدار auto increment در جدول مشتریان هست.این مشکل عادی نیست و قطعا دستکاری کردین Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikoo013 ارسال شده در آبان 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 تا جایی که یادمه یه بار دیگه این مشکل رو یه نفر داشت و درخواست بررسی دادند. با بررسی مشخص شد که مشتریان رو پاک کردن و دیتابیس رو دستکاری کردن و این باعث شده که مشتریان پاک بشن اما جداول مربوط به آدرس و سایر مشخصات باقی بمانند.راه حل هم تغییر مقدار auto increment در جدول مشتریان هست.این مشکل عادی نیست و قطعا دستکاری کردین Sent from my Xperia using Tapatalk pro با تشکر از شمادقیقا مقدار auto increment رو باید چند بگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2015 بالا تر از بالاترین عدد auto increment در جدول آدرس ها Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .