farhadashoori ارسال شده در آبان 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2015 با سلامبرای محصولات خودم تولید کننده ایجاد کردمولی در فروشگاه قابل مشاهده نیستلطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2015 فقط با ماژول میشه نمایش داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2015 میتوانید از بخش >ماژول ها >ما ژول منو افقی >پیکر بندی ان را به منو اضافه کنید.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhadashoori ارسال شده در آبان 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2015 فقط با ماژول میشه نمایش داد. میشه لطفا راهنمایی کنیداگر منظورت ماژول تولید کننده هاست که پیکربندی کردم ولی بازم قابل مشاهده نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhadashoori ارسال شده در آبان 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2015 میتوانید از بخش >ماژول ها >ما ژول منو افقی >پیکر بندی ان را به منو اضافه کنید.موفق باشید. ضمن تشکرماژول منوی افقی که مربوط به دسته بندی کالاهاستمن میخوام تولید کننده هام یا برند های محصولاتم در فروشگاه قابل رویت باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 ماژول تولیدکننده های پیش فرض فقط در ستون ها قابل نمایشه (فقط نام تولید کننده)برای نمایش تولیدکننده ها در صفحه فروشگاه همراه با عکس و ... باید ماژول دیگری نصب کنید (سرچ کنید شاید نسخه رایگانی باشه) واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhadashoori ارسال شده در آبان 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 ماژول تولیدکننده های پیش فرض فقط در ستون ها قابل نمایشه (فقط نام تولید کننده)برای نمایش تولیدکننده ها در صفحه فروشگاه همراه با عکس و ... باید ماژول دیگری نصب کنید (سرچ کنید شاید نسخه رایگانی باشه) بنده فقط همون نام رو میخوام ببینم تو فروشگاهدقیقا از کدام قسمت فروشگاه میتونم نام تولید کننده هارو ببینم؟ واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 سلامبستگی به قالبتون دارهدر ستون چپ یا راست قابل مشاهده است موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 بنده فقط همون نام رو میخوام ببینم تو فروشگاهدقیقا از کدام قسمت فروشگاه میتونم نام تولید کننده هارو ببینم؟از چه قالبی استفاده میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhadashoori ارسال شده در آبان 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 از چه قالبی استفاده میکنید؟ از قالب پیش فرض پرستا استفاده میکنمو فقط یک ستون سمت راست دارم که در اون تولید کننده مشخص نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhadashoori ارسال شده در آبان 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 از قالب پیش فرض پرستا استفاده میکنمو فقط یک ستون سمت راست دارم که در اون تولید کننده مشخص نیست درست شد، روی ماژول تولید کننده ها تنظیم مجدد زدمظاهرا پرستا تو بعضی قسمت ها کامل عمل نمیکنه مثلا ترجمه ها هم بعضی کلمات هنوز لاتین هستممکنه نصبش کامل انجام نشده باشه و بعدا به مشکلات دیگه ای بر بخورم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhadashoori ارسال شده در آبان 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 درست شد، روی ماژول تولید کننده ها تنظیم مجدد زدمظاهرا پرستا تو بعضی قسمت ها کامل عمل نمیکنه مثلا ترجمه ها هم بعضی کلمات هنوز لاتین هستممکنه نصبش کامل انجام نشده باشه و بعدا به مشکلات دیگه ای بر بخورم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 مشکل از نصب نیست مشکل از اینه که هنوز زیر و بم برخی بخش ها رو بلد نیستید. کمی کار کنید دستتون میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhadashoori ارسال شده در آبان 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 مشکل از نصب نیست مشکل از اینه که هنوز زیر و بم برخی بخش ها رو بلد نیستید. کمی کار کنید دستتون میاد خیلی نا آشنا با مباحث برنامه نویسی نیستمپرستا رو یک بار رو هاستی نصب کردم کلا لینک ها مشکل داشت و مجددا نصب رو انجام دادم لینک ها درست شدبه خاطر همین عرض کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 مشکل اینه که ماژول در ستون مربوطه هوک یا جایگذاری نشدهکافی بود به ستون مورد نظر از بخش ماژول » جایگاه ها اضافه کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آبان 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 سلام پرستاشاپ نسخه های زیادی داره ولی معمولاً نسخه های پایدار ترجمه و تو انجمن ارائه میشن نسخه فعلی مشکل اساسی نداره که بخواد فروشگاه رو مختل کنه و به کل از کار بیوفته موفف باشید واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آبان 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 سلام پرستاشاپ نسخه های زیادی داره ولی معمولاً نسخه های پایدار ترجمه و تو انجمن ارائه میشن نسخه فعلی مشکل اساسی نداره که بخواد فروشگاه رو مختل کنه و به کل از کار بیوفته موفف باشید من یکی دوسال است پرستا استفاده میکنم تا حالا مشکلی نداشتم آخرین ورژن رو استفاده کنید 1.6.1.0 امکانات خوبی داره هیچ وقت از پرستا سیر نمیشی همیشه تازه است و آبدیت های سریعی داره البته با زحمات شبانه روز تیم پرستا که جای تقدیر داره واکنش ها : دانوش و admin 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .