mragol ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 با عرض سلامدوستان ميخاستم مطلع شم پرستا امكان گذاشتن مقاله را داردمن قبلا با PHP-NuKe كا ر كردم آيا پرستا مثل نيوك امكان عكس گذاشتن در مقاله و ويرايش رو داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 سوالتون واضح نيست كلا مي تونيد در پرستا مقاله بفروشيد و يا به رايگان براي دانلود بزاريد و ... اما مهم ويرايش فرم ثبت نامتون هست كه طرف فايل بره ادرس دادن و كد پستي و ... بي معنيه! كم كردن فيلدهاي فرم ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 بله با استفاده از سیستم مدیریت محتوای خود پرستا هم این امکان هست هم میتونید از ماژول بلاگ که در بازارچه به رایگان موجوده استفاده کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mragol ارسال شده در اردیبهشت 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2012 دوباره سلاممن واقعيت نميخام مقالات رو به شكل يك فايل براي دانلود بزارمميخاستم مقالات رو به صورت نوشته شده در سايت بزارم تا با لود شدن صفحه بيننده بتونه ببينهلطفا اگه ميشه توضيح بديد من يه ذره آماتورم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2012 همون طور که گفتم میتونید از سیستم مدیریت محتوا (CMS) موجود در خود پرستا استفاده کنید. مراحل زیر رو طی کنید: مدیریت -> ابزارها -> CMS موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
S-Mahdi ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 سلام من ازاین راهی که گفتین استفاده کردم و یه مقاله هم گذاشتم ولیتنها راهش اینه که بریم تو قسمت نقشه سایت که بصورت کوچیک قسمت بالاسر سایت نوشتهشده و از اونجا بین مطالب یه چیزی هست که نوشته مقالات ؛ آیا راهی هست که لینک توستون سمت راست سایت یا در قسمت شاخه ها بشه اضافه کرد و مقاله ها رو اونجابرد؟ممنون از راهنمائی هاتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 اگر تنها هدف سايتتون مقاله هست خوب توي شاخه ها بزاريد مقاله رو و عين محصول باهاش رفتار كنيد در مورد لينك هاي كلا بلوك cms توي ماژول ها و "بلوك اطلاعاتي" كه در سمت راست فروشگاهتون هست قابل دسترسي هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
S-Mahdi ارسال شده در مرداد 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2012 ممنون؛ راهی که گفتین به فکرم رسیده بود ولی عیبش اینه که برچسب قیمت و افزودن به سبد می خوره و این اصلا جالب نیست ، فروشگاه هایی دیدم که محصولات رو دارن و یه قسمت هم مخصوص مقاله در کل بجای محصول مقاله زدن جیز شکیل و جالبی نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2012 ميتونيد پس توي تنظيمات فروشگاه حالت سيستم خود را به صورت نمايشگاهي دربياريد تا تمامي امكانات فروشگاهي شما حذف شن و محصولات همش حالت مشاهده اي و هدف شما براي مقاله اي پوشش داده شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مرداد 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2012 شما یک منوی قرار بدید به عنوان مقاله بعد یک cms تعریف کنید و لیست مقاله هارا داخلش بزنید که هر کدام لینک شود به cms مقاله مربوط به خودش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maryam1994 ارسال شده در آذر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 سلام خسته نباشیدمن می خواستم یه منو مثه منوی زیر ایجاد کنم بعنوان منوی مقالات و موضوع بندی کنم تا هر وقت کاربر روی موضوع مورد نظرش کلیک کرد مطلب در رابطه با اون موضوع توی همون صفحه نمایش داده بشه یعنی لینک در همان صفحه باشهhttp://up.vatandownload.com/images/36gwoi4f20g7ncadru2m.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 فکر کنم واسه این اهدافی که ذکر شد بهترین راه استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا در کنار پرستا باشهخیلی از دوستان من این کار رو انجام میدن و از دو یا سه سیستم در کنار هم استفاده میکنندحتی همین سایت هم قسمت بازارچه رو کاملا از انجمن جدا کردهنظر شخصی من اینه که واسه فروشگاه زیاد جالب نیست که انبوهی از مقالات و نوشته ها رو در کنار محصولات داشته باشه ولی با جدا کردن بخش مقالات ، هم میتونید به مقالات نظم بیشتری بدید هم اگه نیاز بود لینک مقاله مربوط به محصول رو در فروشگاه قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maryam1994 ارسال شده در آذر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 سلام خسته نباشید،سوال قبلیه منو که جوابه درستی ندادید،لااقل در این مورد راهنماییم کنین،این عکسو از قسمتی از سایتم گرفتم ،من می خواستم ایست مقالات درست کنم ولی هنوز موفق نشدم در ضمن این ستونم اضافه شدم که نمی دونم چطوری باید برش دارم؟؟؟اگه لطف کنید جوابه سرراست بدید منون می شم!!!می خوام این شاخه حذف بشهههههههههههه... . http://up.vatandownload.com/images/dex6u9jkgizh2yls0qe.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 دوست عزيز تذكر بهتون داده شدسوالي در خارج از موضوع سربرگ مي پرسيد و براي همين طبق قوانين كسي جواب شما رو نميده و پستتون پاك ميشه سربرگ جداگانه بزنيد براي حل مشكلتون:چرا مي خوايد حذفش كنيد ؟توي ترجمه بريد و بخش ماژول ها و به جاي شاخه ها بنويسيد مثلا مقاله ها اگر هدفتون حذف بلوكشه در قسمت ماژول بلوك شاخه ها رو عذل نصب كنيد (Unistall) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .