farhad_r3 ارسال شده در آبان 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2015 من از نسخه پرستا 1.6.0.14 استفاده میکنماز سفارش محصول تک صفحهای استفاده میکنمماژول cash on delivery را فعال کردم اما موقع سفارش محصول مینویسه: هیچ روش پرداختی وجود نداردماژول فیش بانکی هم فعال کردم اما اونم جواب نمیده و همین پیغام رو میدهممنون میشم راهنمایی کنید واکنش ها : farhad_r3 و niloofar 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2015 باید ماژول درگاه بانکی نصب کنید. واکنش ها : farhad_r3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در آبان 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2015 نه 100درصد باید راه دیگهای باشه، روی نسخههای قبلی پرستا که مشکلی نبود واکنش ها : farhad_r3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
only_y2d ارسال شده در آبان 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2015 سلاماحتمالا در تنظیمات پرداخت تیک یکی از قسمت های محدودیت واحد پول، محدودیت گروه یا محدودیت کشور رو نزدید.اگر ماژول پرداخت رو تازه نصب کردید احتمالا تیک هیچکدوم از قسمت ها رو نزدید. واکنش ها : farhad_r3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در آبان 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2015 حالا کجا هست این تنظیمات پرداخت؟ واکنش ها : farhad_r3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2015 سلامپارامتر های پیشرفته>کارایی>خالی کردن حافظه موقت.احتمالا مشکلتون رو رفع کنه.شاد باشید. واکنش ها : farhad_r3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
only_y2d ارسال شده در آبان 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2015 حالا کجا هست این تنظیمات پرداخت؟ ماژول ها > پرداخت واکنش ها : farhad_r3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 ماژول ها > پرداخت من میدونم اینجاست عزیزم، فعال هم هستش اما مرحله نهایی نمایش نمیده واکنش ها : farhad_r3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 حل شد ممنونم واکنش ها : np.1400 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
np.1400 ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 سلام.چجوری حل شد؟منم مشکل دارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alizadeeh ارسال شده در خرداد 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2017 چه طور حا شد منم درگاه نصب کردم فعال ولی موقع پرداخت هیچ روش پرداختی وجود ندارد. ماژول dmtbank اسان پرداخت اما موقع پرداخت هیچ روش پرداختی وجود ندارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آذر 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2017 دوستان در بیشتر مواقع با همون پاک کردن حافظه موقت مشکل حل می شه و استفاه از کلید F5 برای رفرش شدن صفحه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vanday67 ارسال شده در آذر 18، 2021 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2021 سلام من هم ماژول پرستاپی را نصب و پلاگین بانک ملت دارم. اطلاعات درگاه و تنظیمات پرستاپی و قسمت ماژول ها-> پرداخت هم انجام دادم. ولی برا من هم پیام " هیچ روش پرداختی وجود ندارد " میاد. نسخه 1.6.1.23 پرستاشاپ دارم حافظه موقت هم پاک کردم f5 رفرش کردم درست نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .