mohammad13 ارسال شده در آبان 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2015 سلام دوستان تاپیک های ساخت ایمیل را کامل خواندم اما متوجه نشدم تا چطور ایمیلی برای فروشگاه به صورت [email protected] ایجاد کنممن از دایرکت ادمین نت افراز و پرستا 1.6 استفاده میکنم طبق راهنمایی دوستان من کارهای زیر کردماز قسمت تنظیمات > تماس های فروشگاه ایمیل فروشگاه را به صورت [email protected] قرار دادمقسمت پارامترهای پیشرفته > ایمیلهیچ تغییر ایجاد نکردم و طبق تصویر ضمیمه شده استداخل دایرکت ادمین از قسمت حساب های پست الکترونیک ایمیلی جدید ساختم به صورت [email protected]به صورت آزمایشی ایمیلی از پرستاشاپ برای خودم فرستادم و درست بود حالا اگر کسی به این آدرس ایمیل بدهد هیچ چیزی داخل پرستاشاپ نمی آیدلطف کنید راهنمایی کنید که مشکل کجاست تا بتونم ایمیلی برای فروشگاه ایجاد کنم تا مشتریان از آن طریق با سایت در ارتباط باشند..................................ایمیل های دریافتی [email protected] کجا میاد سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2015 حالا اگر کسی به این آدرس ایمیل بدهد هیچ چیزی داخل پرستاشاپ نمی آیدسلام دوست گرامی.دیروز خدمتتون تلفنی عرض کردن .ایمیل شما مانند سرویس های ایمیل مانند جیمیل و یاهو قسمت مدیریت خاص خود را دارد.شما تنظیم میکنید ایمیلتون رو تو پرستاشاپ که ازو اون ایمیل برای ارسال ایمیل های شما استفاده کند.کار دریافت ایمیل رو براتون انجام نمیده.با نت افراز تماس بگیرید یا برای مدیریت ایمیل تان به نت افراز تیکت بزنید :برای ورود به مدیریت ایمیل هام باید از چه ادرسی استفاده کنم.مثلا ادرسی شبه :http://webmail.usite.comرو باید بهتون بدن. شاد باشید واکنش ها : mohammad13 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad13 ارسال شده در آبان 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2015 سلام ممنونم از راهنمایی هاتونمن outlook به ایمیل متصل کردم اما هیچ پیامی داخل inbox نمیادطبق آموزش زیرhttp://www.netafraz.com/members/knowledgebase.php?action=displaycat&catid=9....................................نرم افزاری بجز نرم افزار های مایکروسافت اگر سراغ دارین لطفا معرفی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2015 سلاممیتونید یک فورواردر در هاست تعریف کنید که به ایمیل یاهو یا جیمیلتون بیاد موفق باشید واکنش ها : mohammad13 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad13 ارسال شده در آبان 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2015 میشه بیشتر توضیح بدید ؟متوجه نشدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آبان 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2015 سلام برخی اوقات با اینکه تنظیمات رو روی outlook درست وارد میکنید اما امکان داره کار نکنه این کار رو چند بار تست کنید هم چنین از طریق web mail خودتون بررسی کنید که یوزر پس و اطلاعات درست باشه نرم افزار جایگذین هم Mozila Thunderbird توصیه میکنم موفق باشید واکنش ها : salambaba.com و mohammad13 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad13 ارسال شده در آبان 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2015 فوق العاده ممنونم از همگیخیلی خوب و با حوصله پاسخ میدیدموزیلا دانلود کردم چطور به ایمیلم متصلش کنم ؟الان میخام ایمیل های دریافتی از داخلش پاک کنم ایم ارور میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad13 ارسال شده در آبان 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2015 فوق العاده ممنونم از همگیخیلی خوب و با حوصله پاسخ میدیدالان میخام ایمیل های دریافتی از داخلش پاک کنم ایم ارور میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آبان 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2015 سلام این ارور رو نمیدونم چرا دریافت کردین، میتونید مکان دقیق ارور رو برای پشتیبانی هاست بفرستید تا راهنماییتون کنن وقتی ایمیل ها در تاندر برد لود شد از همون قسمت اینباکس وقتی پاک کنید از سرور اصلی هم پاک میشه موفق باشید واکنش ها : mohammad13 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .