behnam_rs232 ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 سلام دوستان اخیرا با قالب سایت روی موبایل به مشکل برخوردم . زمانی که محصولی را در موبایل باز میکنم امکان دسترسی به سایر عکس های محصول وجود نداره ( یعنی سایر عکس های همان محصول به صورت فریز شده در میاد و عمل نمیکنن همچنین امکان بزرگنمایی تصویر نیز از بین رفته ) در صورتی که پیش تر بدون مشکل کار می کرد .تکرار میکنم تنها باید با موبایل سایت رو باز کنید تا مشکل رو مشاهده کنید و استفاده از گزینه ی inspect element در مرورگر های پی سی بدون مشکل عمل می کنه!ممنون میشم همفکری کنید تا سریعتر این مشکل رو برطرف کنم ،در ضمن سرعت لودینگ سایت هم ذکر کنید که به چه صورت هست.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2015 این موضوع رو باید از پشتیبان قالبتون پیگیری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در آبان 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2015 متاسفانه پشتیبانی قالب تموم شده ، به همین دلیل اینجا مطرح کردم که دوستان راهنمایی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آبان 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2015 سلامراستش من زیاد تخصصی ندارم که دلیل رو بگم ولی هرچی که هست حدس میزنم اگه بلوک سمت چپ در صفحه ی محصولتون رو غیر فعال کنید مشکل حل میشه . منظور اون بخش " ارسال رایگان ، پزداخت درب منزل و..." هست .البته شاید .میتونید تست کنید . واکنش ها : behnam_rs232 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در آبان 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 درود بر شما mehranjo عزیز بله مشکل دقیقا همون ستون بود که با غیرفعال شدن در موبایل برطرف شد.سپاس بابت راهنمایی واکنش ها : mehranjo 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .