derakht ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 سلاممن در خصوص ترکیبات محصول مشکلی دارم. محصولات من دو نوع تقسیم بندی بر اساس وزن پاکت و دانه بندی دارد. به طور پیش فرض ترکیب شامل اولین وزن پاکت و اولین دانه بندی را نمایش می دهد و می نویسد "این محصول در انبار موجود نیست با این خصوصیات؛ اما با ویژگیهای دیگر موجود است." حال آنکه می خواهم اولین ترکیبی از محصول که موجودی دارد را نمایش دهد. همچنین در صفحه محصولات زیر محصولاتی که کلا موجودی ندارند می نویسد "موجود نیست" و زیر آنهایی که ترکیب پیش فرضشان موجودی دارد می نویسد "موجود است" ولی زیر آنهایی که موجودی دارند ولی ترکیب پیش فرض موجودی ندارد هیچ چیزی نمی نویسد.این دو مشکل را چطور حل کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
derakht ارسال شده در آذر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2015 کسی جوابی برای مشکل من ندارد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2015 سلامسایت همکارمون ( پرستااستور ) ماژولی برای این مورد نوشته اند که میتونید خریداری کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .