puzzelfix ارسال شده در آبان 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2015 سلام درگاه پرداخت بانک پارسیان منو توی صفحه پرداخت نشون نمیده فقط گزینه پرداخت در هنگام تحویل رو نمایش میده علت چی میتونه باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در آبان 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 دوستان کسی نیست کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در آبان 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 اقا من چهار روزه تیکت گذاشتم جواب نمیدین اخه این چه وضعه انجمنهحالا الان که من اینطور صحبت میکنم تا صبح نشده همه مدیرا میریزن میگن ما الیم بلیم یعنی خلاصه جوابه انتقادا رو سریع میدین ولی پشتیبانی در حد صفر خوب بابا همه با هم ماژول و قالب ننویسین دو نفرم بیاین جواب مراجعینو بدین الان چهار روزه درگاه من که همون قلب یک فروشگاه برای درامد زایی نیستش نه پشتیبان قالب هست نه ماژول ....... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آبان 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2015 سلام لطفاً یک بار ماژول رو بازنشانی کنید، دقت کنید قبل از اینکار حتماً از دیتابیس ماژول (اگر داره) پشتیبان تهیه کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در آذر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 بازنشانی کردم ، حتی پاک کردم و دوباره نصبش کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .