galina ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 چطور مي شه از محصولات يا قسمت هاي ديگه فروشگاه خروجي فايل CSV براي انتقال به يه فروشگاه ديگه گرفت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2012 با ماژول هاي مخصوص اين كار و يا با خروجي گرفتن از پايگاه داده تون از مديريت هاستتون با قالب excell و تبديلش به قالب نام برده هدفتون با برنامه هاي مبدل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در اردیبهشت 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2012 ماژولي نيست كه بهم معرفي كنيد؟ محصولاتم همشون فايله. ميخوام توي خروجي تمام مشخصات لازم رو داشته باشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2012 export product+csv+prestashop رو كافيه جستجو نماييدهمين! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در خرداد 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2012 من این ماژول رو میذارم هرکس ازش جواب گرفت اطلاع بدهmultiexport.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در خرداد 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 من امتحانش کردم. جواب نداد. چیز خاصی هم نیست البته. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 این ماژولم هست من تست نکردم هر کسی تست کرد جواب گرفت بگهexportproducts.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .