monoam ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 وقتی در قالب پیش فرض در ورژن 1.6.1 سایت رو باز میکنیم Menu انگلیسی هست و ترجمه نشده کجا باید این رو ترجمه کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 بومی سازی - ترجمه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در آذر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 می دونم بومی سازی - ترجمه ها ! کدوم بخشش مهمه! ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 من که همه ی بخش کاربری توی همه لایه ها و بخش ماژول ها رو با گوگل ترجمه کردم چون هردفعه که یه بخش ترجمه میکردم دوباره توی یه جای دیگه یه کلمه یا جمله انگلیسی ظاهر می شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در آذر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 در حال حاضر من توی بومی سازی توی بخش ماژول ها قالب دیفالت رو تمام ماژول ها رو اکسپند کردم بعدس سرچ کردم Menu پیداش نکردم!! یه جایی توی CSS یحتمل هارد کد شده!خلاصه نمی دونم چه کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir.yahyavi ارسال شده در آذر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2016 سلام من هم این مشکل رو دارم چکار باید کنم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2016 تاپیک جدا بزنید اطلاعات بیشتری بعلاوه ادرس سایت بدید تا راهنمایی بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .