monoam ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 من بعد از آپ دیت کردن ورژن به 1.6.1 نمی تونم محصولات رو در صفحه ی محصولات مرتب سازی کنم !! اون علامت موو از بین رفته راهنمایی کنید. لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 چرا هنوز هست فقط قبلش باید از قسمت تنظیمات - محصول ها - صفحه بندی - ترتیب قرارگیری پیش فرض رو روی محل قرار گیری داخل شاخه بزاری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در آذر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 چرا هنوز هست فقط قبلش باید از قسمت تنظیمات - محصول ها - صفحه بندی - ترتیب قرارگیری پیش فرض رو روی محل قرار گیری داخل شاخه بزاری روی همون حالت محل قرارگیری داخل شاخه است !! ولی بازم علامت موو رو نداره کنار محصولات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 اون فلش موقعیت ارون بالا توی عکس زدی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در آذر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 اون فلش موقعیت ارون بالا توی عکس زدی ؟ والا چنین چیزی ندارم من!! :/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 عکس دیدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در آذر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 من عکست رو دیدم تو چی عکس من رو دیدی ؟من اصلا ستون موقعیت توی صفحه ی محصولاتم ندارم!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در آذر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 آقا این ستون موقعیت اومد بعد از زدن تیک فیلتر کردن بر اساس شاخه بالای این لیست محصولات!اگر این رادیو باتن رو نزنیم ستون موقعیت نمیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .