yousef007 ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 (ویرایش شده) سلام خسته نباشید صفحه اول سایتم کلا بهم ریخته بعد پیام گذاشتم آقا بهمن گفت که سیستم ایراد نداره و ایراد از سیستم شماست چک کردم درست بود الان سیتمم رو چطوری درست کنم همه تاریخچه کش و کوکی ها رو هم از مرورگر و هم از کنترل پنل پاک کردم باز سایتم اینطور نشون داده میشه پیوست عکس سایتم رو گذاشتم ببینید متاسفانه عکس سایت رو نمیتونم بذارم آپلود نمیشه ویرایش شده آذر 9، 2015 توسط yousef007 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 عکس پیوستتون کجاست؟ اگر با پاک کردن کش و کوکی و تغییر مرورگر مشکلتون حل نمیشه یا مشکل از ویندوزتونه یا یکی از نرم افزارهای نصب (یا شاید هم ویروس و ..) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yousef007 ارسال شده در آذر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 عکس پیوستتون کجاست؟ اگر با پاک کردن کش و کوکی و تغییر مرورگر مشکلتون حل نمیشه یا مشکل از ویندوزتونه یا یکی از نرم افزارهای نصب (یا شاید هم ویروس و ..)http://uupload.ir/files/wrjp_d.jpghttp://uupload.ir/files/98i4_1.jpghttp://uupload.ir/files/sb8l_2.jpgببینید هم شاخه ها باز شدن هم عکسها بالا نمیاد هم ستونی شدن عکسها البته این مشکل فقط توی صفحه اصلی هستش بقیه صفحه ها درست کار میکنهآدرس سایتم tarage.ir هست اگه مشکل از ویندوز باشه چرا فقط سایت خودم این مشکل رو داره اونم فقط توی سیستم خودم یقیه سایتها درست کار میکننالبته توی پارامتر های پیشرفته قسمت پیکر بندی این پیغام هست که اصلا نمیدونم ربطی به این داره یا نه چون گفتم فقط توی کامپیوتر مغازم اینطوریه سایتپیکربندی خود را چک کنیدپارامترهای مورد نیاز لطفاً خطا (ها)ی زیر را رفع کنیدبعضی از فایل های هسته پرستاشاپ در سرور شما از بین رفته است.(/cache/smarty/compile/index.php)پارامترهای اختیاری تاييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 والا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه. منتظر نظر سایر دوستان باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 سلامبا مرورگر دیگه هم همین مشکل رو دارید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yousef007 ارسال شده در آذر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 سلامبا مرورگر دیگه هم همین مشکل رو دارید ؟ بله اینترنت اکسپلور هم همینطوره فایر فاکس رو پاک کردم دوباره نصب کردم باز همینطوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 سلام سایت رو باز کردم دیدم مشکلی نداشت ویندوز xp که کلاً دیگه فسیل شده لطفاً اول سیستم عامل رو عوض کنید ویندوز 7 بریزید که جوابش هم پس داده از تو عکسم که من دیدم انگار مرورگر دستکاری شده نصب کردین چون من تو سایت فایرفاکس مرورگر نسخه راستچین ندیدم بزاره برای دانلود مشکل از سیستم تونه موفق باشید واکنش ها : Mehrab و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yousef007 ارسال شده در آذر 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2015 با تشکر از کمک همتونرفتم گزینه ها توی فایر فاکس یه گزینه داره نوشته فایر فاکس هرگز تاریخچه رو بخاطر نخواهد داشد اونو زدم گفت باید فایر فاکس دوباره راه اندازی شود اوکی کردم درست شدممنون از همتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .