mortaza2006 ارسال شده در آبان 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2011 http://www.evohosting.co.uk/blog/wp-content/uploads/2010/07/Free-PrestaShop-Theme.png سلام دوستان امروز قالب بسیار زیبای mobile store رو برای دانلود شما عزیزان می گذارم این قالب همراه با ماژول هایش که داخل قالب قرار دارد رو می توانید استفاده کنید.برای اینکه بتونید ظاهر سایت با عکس یکی باشد باید ماژول های مورد نظر اون رو فعال کنید. همچنین این قالب فارسی سازی شده توسط خودم هست ولی امیدوارم این تیم هم بتونند پیشرفت خوبی داشته باشند دانلود قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2011 دوست عزیز اولین مشکلی که این قالب داره اینه که در قسمت شاخه ها وقتی یک زیرشاخه داشته باشیم علامت + میچسبه به لینک شاخه!راه حلی براش نداری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 8، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2011 من این قالب رو خیلی وقت پیش ترجمه اش کردم که نمی دونم کجاهاش مشکل داره یا مشکل داشت نمی تونستم برطرفش کنماما من اون قسمتی که گفتید درستش کردمفقط این فایل رو در قالب در پوشه css به جای قبلی قرار دهید درست می شه موفق باشیدglobal_rtl.css نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2011 دستت درد نکنه الان فقط یه مشکل دیگه داره که اونم اینه که وقتی وقتی محصولی به سبد خرید اضافه میشه مثل عکس زیر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2011 من میخوام تو این قالب به جای لینک های sitemap و bookmark لینکهایی مثل انجمن گفتگو و یا چیزای دیگه قرار بدمباید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 16، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 چون در اون ماژول نمی توان از مدیریت تغیییر داد شما در پوشه ماژول ها پوشه blockpermanentlinks رو باز کنید و فایل blockpermanentlinks-header.tpl رو باز کنید و اون چیزهایی که می خواهید اضافه کنید بیشتر از اون چیزی که هست اضافه نکنید وگرنه ظاهر سایت خراب می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 آقا مرتضی ممنون که جواب دادینمن همین کار رو کردم و لینک رو عوض کردم. اما یه مشکل بوجود میاد.من روی لوکال نصب کردم و دارم تست میکنم.مثلا میخواستم فروم اضافه کنم.به جای sitemap.php نوشتم forum.comحالا وقتی روی لینک کلیک میکنی به جای اینکه به لینک مراجعه کنه مینویسه a127.0.0.1/shop/forum.comدرحالی که باید خود فروم رو لود کنه!!حالا من نمیدونم چون روی لوکال تست میکنم اینجوریه یا نه کلا میاد هر لینکی رو گذاشتی با لینک اصلی سایت جمع میکنه و توی addressbar مینویسه!!مشکل من اینجاست آقا مرتضیممنون میشم بهم کمک کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 16، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 معلومه که به ادرس سایت اضافه می کنه شما برای درست کردن یک لینک از همون لینک های ساده هم استفاده کنید مثلا برای اضافه کردن انجمن اینو رو بزنید عین درست کردن یک لینک معمولی انجمن رو به جای این بذار به همین ترتیب بقیه رو {l s='Sitemap' mod='blockpermanentlinks'} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 آقا مرتضی خیلی کارت درستهامتان میکنم نتیجش رو میگم.آقا درست شدخیلی ممنونفقط یه سوال کوچولو دیگه مونده اونم اینکه برای اینکه لینک انجمن توی صفحه جدید باز بشه باید چیکار کنم؟:blush: (راستی دیشب هیچکدوم از لینکهایی که تو امضاتون گذاشتین نمیاورد) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 16، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 شما برای باز شدن در صفحه جدید در کنار title این کد رو بزنید target="_blank" مثلا انجمن در مورد سایتهام چند روز هاستینگ سایتم از طرف خارجی ها تحریم شده بود کلا از کار افتاده بود و بعد از انتقال به سرورهای جدید امروز درست شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 آقا درست شدواقعا ممنونمن کد نویسی بلد نیستم بخاطر همین هم این سوالهای ساده، برام شده مشکل بزرگ!! آقا اون سایت گنجینه الحاقات خیلی زیباستآدم لذت میبره توش گشت و گذار کنه.انشاالله موفق باشین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 آقا مرتضی سلامآقا من یه مشکل دیگه توی قالب برام پیش اومدiاین عکس رو ببینینhttp://www.portaraf.com/up/uploads/13136648911.jpgدکمه های شروع خرید و بازگشت به فروشگاه روی هم افتادنو یه دکمه شروع خرید هم رفته اون گوشه بالا قایم شده!!!!از کجا باید اینا رو تنظیم کنم که روی هم نیفتن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 سلام این قالب mobile store برای پرستا شاپ 1.3.1 بود و به دلیل امکانات کم این ورژن من خواستم همین قالب رو برای ورژن 1.4.1 درست کنم که به سراغ قالب اصلی 1.4.1 رفتم و یکی مثل قالب mobile store رو روی قالب اصلی 1.4.1 پیاده کردم کد نویسی های زیادی انجام دادم ولی در آخر موفق شدم یکی شبیه قالب mobile store رو پیاده کنم.این آدرس وب سایتش هست : www.parzar.comدر همه مرورگر ها جواب میده به جز ورژن 5 و 6 اینترنت اکسپلورر به دلیل قدیمی بودن این ورژن از مرورگر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 قالب زیبایی شده. حالا قصد فروش این قالب رو دارید یا می خواین برای استفاده ی عمومی قرار بدین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 نظر لطفته, قصد فروش هم ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 آقا کسی نمیدونه اون مشکل بالا رو چجوری باید حلش کرد؟من web developer رو روی موزیلا نصب کردم ولی آدرس این قسمت رو نشون نمیداد!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 21، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 ایمان جان این قالب هنوز مشکلاتی داره که با اعلام شما داره درست می شه اگه وقت کنم این قالب رو از اول دوباره راست چین می کنم چون هنوز فکر می کنم کامل راست چین نشده برای اون مشکل هم الان در پست بعدی می زارم چه جوری درستش کنیداگر بازم مشکل بود بگید تا درست بشه web developer زیاد کارایی نداره بهتره از firebug برای رفع مشکلات قالب استفاده کنی برای حل چنین مشکلاتی در css قالب دنبالش بگردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 ممنون مرتضی جاناگه اشکالی رو که جناب sirramin توی صفحه قبل مطرح کردن رو رفع کنین خیلی عالی میشه. یه مشکل دیگشم اینه که بخش شاخه ها نه رنگش عوض میشه نه سایز فونتش بزرگتر میشه!!!اگه باز اشکالی پیدا کردم میگم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 21، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 در مورد مشکلی که دوستمون sirramin گفتن من بررسی کردم نمی دونم مشکل از چیه ولی اگه وقت کنم یه بار دیگه کلا قالب رو بررسی می کنم تا کامل بشهدر مورد مشکل فونت شاید از خود قالب از قبل باشه فعلا اون قسمتی که گفتید حل شد فایل global_rtl.css رو از پوشه css رو باز کنید و این /* steps (like order step) */ و این ها /* shopping cart */ رو پیدا کنید و پایین اونها به جاش اینها رو بزارید هر کدام رو به جای قبلی ها بزارید /* steps (like order step) */ /* steps (like order step) */ ul.step { background: transparent url('../img/step_start.gif') no-repeat bottom right; list-style: none; margin: 0.8em auto 2em; padding-right: 40px; height: 25px; width: 465px } ul.step li { height: 25px; float: right; width: 100px; text-align: center; background: transparent url('../img/step_standard.gif') no-repeat right bottom } ul.step li.step_current { background: transparent url('../img/step_current.gif') no-repeat right bottom; font-weight: bold } ul.step li.step_todo { font-style: italic } ul.step li#step_end { width: 40px } ul.step li#step_end { background: transparent url('../img/step_end.gif') no-repeat bottom right } ul.step li#step_end.step_current { background: transparent url('../img/step_end_current.gif') no-repeat bottom right } ul#order_step { background-color: white } و /* shopping cart */ #order div.cart_last_product { width: auto; margin: 0 auto 12px}#order div.cart_last_product .cart_last_product_header, #order div.cart_last_product .cart_last_product_header div.left { background: url('../img/table_header.gif') left 0;}#order div.cart_last_product .cart_last_product_header div.left { background-color:#fff; background-position:right 0; margin-bottom:5px; padding-right: 27px; width: 249px; height: 24px; line-height: 24px; color: #374853; font-weight: bold}#order div.cart_last_product a.cart_last_product_img { }#order div.cart_last_product a.cart_last_product_img img { border:1px solid #D0D1D5; margin-top: 0; margin-left: 6px}#order div.cart_last_product .cart_last_product_content {}#order div.cart_last_product .cart_last_product_content a { text-decoration:none }#order div.cart_last_product .cart_last_product_content h5 { font-size:9px }#order div.cart_last_product .cart_last_product_content h5 a { color:#595A5E }p.cart_navigation { padding: 1em 0!important }p.cart_navigation .button, p.cart_navigation .button_large { float: right }p.cart_navigation .exclusive, p.cart_navigation .exclusive_large { float: left }p.cart_navigation_extra { text-align: center; width: auto}form.std p.cart_navigation span { float: none; text-align: right; width: auto}#cart_summary tfoot tr td { border-top: none; line-height: 1.5em}#cart_summary tfoot tr.cart_total_product td { border-top: 1px solid #bdc2c9 }#cart_summary tfoot tr.cart_total_price td { border-bottom: 2px solid #bdc2c9 }#cart_summary .price, #cart_summary .price-discount { color: #595A5E; font-size: 1em; text-decoration: none}tr.cart_item td { padding-top: 0.5em; padding-left: 0 }td.cart_product a { margin-top: 0; margin-left: 6em }td.cart_product a img { border: 1px solid #d0d1d5 }td.cart_product a:hover img { border: 1px solid #888 }td.cart_description a { text-decoration: none }td.cart_description a:hover { text-decoration: underline }td.cart_description h5 a, td.cart_ref, td.cart_total { color: #595a5e }td.cart_unit, td.cart_total, td.cart_discount_price { text-align: left }td.cart_availability, td.cart_ref { text-align: center }td.cart_total .price { font-weight: bold }tr.cart_item td.cart_unit { padding-left: 1em }td.cart_quantity { width: 5.5em; text-align: left}td.cart_quantity p, td.cart_quantity a { float: right; display: inline}td.cart_quantity p { padding-left: 0.3em }td.cart_quantity .icon { margin-top: 0.6em }td.cart_quantity a.cart_quantity_up, td.cart_quantity a.cart_quantity_down { display: block }tr.cart_free_shipping { white-space: normal }#order tfoot p { margin: 0; float: right; width: 85%}#order tfoot span { float: left; width: 15%; display: block}tr.cart_total_price { font-weight: bold }#order form#voucher fieldset { border: 1px solid #bdc2c9; padding: 0.7em}#order form#voucher h4, #order form#voucher p, #order form#voucher .button { display: inline }#order form#voucher h4 { float: right; line-height: 1.5em; margin-left: 6em}#order #order_carrier { clear: both; margin-top: 1em; border: 1px solid #bdc2c9; padding: 0.5em}#order #order_carrier h4 { width: 50%; display: inline}#order #order_carrier img { vertical-align: middle }#order #order_carrier span { margin-top: 0; margin-left: 0.2em }#order #gift_div { display: none }#order #gift_div label, #order #gift_div textarea { display: block; width: auto; margin: 1em 0} [align=RIGHT]امیدوارم متوجه شده باشید چون قالب اصلی رو فعلا ندارم با تغییراتش اینا رو دادم خودت وارد کنی[/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 تغییرات رو اعمال کردم مرتضیمشکل برطرف شددستت درد نکنه:heart::heart: تم اصلی رو هم برات میذارم اگه بدرد میخوره(از همون 107 مگیه تمپلت مانستر آوردمش بیرون!!!!:D:D)البته فقط تم رو آپلود میکنم که 308 کیلو بیشتر نیست!!theme001.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 21، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 ممنون که این فایل رو گذاشتی من نتونستم دانلودش کنم حجمش زیاد بودتوی یه فرصت مناسب تبدیل می کنم فقط قسمت تنظیماتش عکسی چیزی توی فایلش نبودهمون قسمت موقعیت ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 منظورت رو متوجه نمیشم مرتضی جان!کلی عکسهای psd با این تم بود.دیگه خودت میدونی حجمش 107 مگ بود نمیشد اینجا آپلودش کردمن فقط تم رو برات فرستادم.اگه چیز دیگه ای نیاز داری بگو اگه تونستم برات آپلود کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 لطفا این قالب رو برای نسخه 1.4.4 ترجمه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 من اين تم رو روي ١.٤.٣ امتحان كردمشكل ظاهري رو خوب مياره ولي هيچ كاري انجام نميده همه صفحه ها غير فعال ميشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 مرتضي جان بيا اين هم اون فايلي كه ميخواستيبه صورت pdf هستشreadme.pdf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .