رفتن به مطلب

عدم نمايش پيوست (مثلا يک فايل زيپ يا pdf) هنگام انتخاب محصول مجازي

پست های پیشنهاد شده

سلام . من تو بخش فروشگاهي وقتي اون کالا رو يک فايل مجازي معرفي ميکنم و ميخوام يک فايل پي دي اف يا زيپ رو براش پيوست کنم (نه اون پيوستي که در کل وجود داره ، بلکه پيوستي براي يک محصول ميخوام بزارم ) در خروجي اون پيوست نمايش داده نميشه . لطفا راهنمايي کنيد 

post-7086-0-15126300-1442251704_thumb.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون . مطالعه کردم ولي درخواست من چيز ديگري است و اينکه قرار نيست اون فايل زميمه فروخته بشه و همون موقع که کاربر وارد توضيحات اون کالا ميشه بتونه به راحتي اون فايل ضميمه رو ببينه و دانلود کنه 

لینک به دیدگاه

خب برای این کار از قسمت پیوست باید استفاده کنین و تا بارگذاری کامل فایل صبر کنید، صرف وارد کردن آدرس کافی نیست

اگر بارگذاری کردید و نشد کامپال اجباری کنین و کش رو خالی کنین درست می شه

لینک به دیدگاه

من براي هر محصول ميخواستم يک پيوست جداگانه بزارم و با اين روش که الان شما فرمودين ميشه ولي کليه و حجم بالايي داره و اينکه اين پيوست هايي که شما فرمودين رو از کجا ميتونم پاک کنم ؟

لینک به دیدگاه

• 1 year later...
  در در ۱۳۹۴/۶/۲۳ در 19:11، moghimi گفته است :

خب برای این کار از قسمت پیوست باید استفاده کنین و تا بارگذاری کامل فایل صبر کنید، صرف وارد کردن آدرس کافی نیست

اگر بارگذاری کردید و نشد کامپال اجباری کنین و کش رو خالی کنین درست می شه

متوجه نشدیم چی گفتید (کامپال اجباری کنین) یعنی چی کش هم مرورگر رو کلر کردم هم کش پرستا را از قسمت تنظیمات > کارایی ولی باز نشد لطفا راهنمایی کنید تو خود قالب نمونه دستچین اگه روی یکی از محصولات کلیک کنید یک فایلی به عنوان پیوست ( کاتالوگ) پی دی اف موجود است که مشتری میتونه جهت مطالعه جزئیات بیشتر اونو دانلود کنه و بخونه ....

post-11307-0-91754300-1474931875_thumb.png

لینک به دیدگاه

در در ۱۳۹۵/۷/۵ در 23:16، shoparia24@gmail.com گفته است :

متوجه نشدیم چی گفتید (کامپال اجباری کنین) یعنی چی کش هم مرورگر رو کلر کردم هم کش پرستا را از قسمت تنظیمات > کارایی ولی باز نشد لطفا راهنمایی کنید تو خود قالب نمونه دستچین اگه روی یکی از محصولات کلیک کنید یک فایلی به عنوان پیوست ( کاتالوگ) پی دی اف موجود است که مشتری میتونه جهت مطالعه جزئیات بیشتر اونو دانلود کنه و بخونه ....

ببخشید کامپایل هم کردم جواب نگرفتم لطفا با تصویر توضیح بدید . حتما دوستان دیگری هم به این مشکل برخوردن

لینک به دیدگاه

اول فایل رو آپلود کنید ، میاد تو باکس سمت راستی ، بعد روش کلیک کنید و دکمه افزودن رو بزنید تا بره تو باکس سمت چپی . بعد محصول رو ذخیره کنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...