elimode ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 سلام . من تو بخش فروشگاهي وقتي اون کالا رو يک فايل مجازي معرفي ميکنم و ميخوام يک فايل پي دي اف يا زيپ رو براش پيوست کنم (نه اون پيوستي که در کل وجود داره ، بلکه پيوستي براي يک محصول ميخوام بزارم ) در خروجي اون پيوست نمايش داده نميشه . لطفا راهنمايي کنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 تاپیک تعریف محصول مجازی رو مطالعه کنین مشکل حل می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elimode ارسال شده در آذر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 ممنون . مطالعه کردم ولي درخواست من چيز ديگري است و اينکه قرار نيست اون فايل زميمه فروخته بشه و همون موقع که کاربر وارد توضيحات اون کالا ميشه بتونه به راحتي اون فايل ضميمه رو ببينه و دانلود کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 خب برای این کار از قسمت پیوست باید استفاده کنین و تا بارگذاری کامل فایل صبر کنید، صرف وارد کردن آدرس کافی نیستاگر بارگذاری کردید و نشد کامپال اجباری کنین و کش رو خالی کنین درست می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elimode ارسال شده در آذر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 من براي هر محصول ميخواستم يک پيوست جداگانه بزارم و با اين روش که الان شما فرمودين ميشه ولي کليه و حجم بالايي داره و اينکه اين پيوست هايي که شما فرمودين رو از کجا ميتونم پاک کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در آذر 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2016 خب برای این کار از قسمت پیوست باید استفاده کنین و تا بارگذاری کامل فایل صبر کنید، صرف وارد کردن آدرس کافی نیستاگر بارگذاری کردید و نشد کامپال اجباری کنین و کش رو خالی کنین درست می شه متوجه نشدیم چی گفتید (کامپال اجباری کنین) یعنی چی کش هم مرورگر رو کلر کردم هم کش پرستا را از قسمت تنظیمات > کارایی ولی باز نشد لطفا راهنمایی کنید تو خود قالب نمونه دستچین اگه روی یکی از محصولات کلیک کنید یک فایلی به عنوان پیوست ( کاتالوگ) پی دی اف موجود است که مشتری میتونه جهت مطالعه جزئیات بیشتر اونو دانلود کنه و بخونه .... واکنش ها : [email protected] 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در آذر 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2016 متوجه نشدیم چی گفتید (کامپال اجباری کنین) یعنی چی کش هم مرورگر رو کلر کردم هم کش پرستا را از قسمت تنظیمات > کارایی ولی باز نشد لطفا راهنمایی کنید تو خود قالب نمونه دستچین اگه روی یکی از محصولات کلیک کنید یک فایلی به عنوان پیوست ( کاتالوگ) پی دی اف موجود است که مشتری میتونه جهت مطالعه جزئیات بیشتر اونو دانلود کنه و بخونه .... ببخشید کامپایل هم کردم جواب نگرفتم لطفا با تصویر توضیح بدید . حتما دوستان دیگری هم به این مشکل برخوردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2016 اول فایل رو آپلود کنید ، میاد تو باکس سمت راستی ، بعد روش کلیک کنید و دکمه افزودن رو بزنید تا بره تو باکس سمت چپی . بعد محصول رو ذخیره کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .