rezvannia.hamed ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 با سلام واحترامآیا این امکان وجود داره که در داخل حساب کاربری مشتری بعداً سفارش های قبلی خودش پرداخت کنه؟بر فرض مثال من سفارش رو ثبت میکنم به هر دلیلی نمیخوام همون موقع پرداخت کنم یا میخوام چند روز بعد پرداخت کنم داخل پرستا شاپ جایی هست که وضعیت سفارش های معلق شما یا پرداخت نشده شما رو نشون بده که بعداً بتونید پرداخت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 سلاممحصولات در سبد خرید مشتری ذخیره میشه و مشتری میتونه بعدا پرداخت کنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezvannia.hamed ارسال شده در آذر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 سلاممحصولات در سبد خرید مشتری ذخیره میشه و مشتری میتونه بعدا پرداخت کنه موفق باشیدسلاماگر ارسال و پرداخت توسط ماژول فروتل باشه این امکان وجود نداره که دوباره پرداخت کنه.و پس از تایید سفارش وارد مرحله پرداخت میشه اگر کنسل کنه مشتری پرداخت از سبد خرید حذف میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezvannia.hamed ارسال شده در آذر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 تصویر زیر را مشاهده کنیدوقتی سفارش از فروتل پرداخت نمی کنیم و کنسل می کنیم به شکل زیر نشون میده.http://s3.picofile.com/file/8212416150/Captussre.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezvannia.hamed ارسال شده در آذر 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2015 متنظر کمک دوستان هستیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .