hidden ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 سلامدوستان بعد از قالب های قوی مثل الکترومارکت و نایس شاپ 2 ایا قالبی این چنینی در درست طراحی هست یا خیر ؟سوال دوم من دوستان من از 1.6.0.6 استفاده میکنم با قالب دیفالت ادرس www.iroption.comدر حال حاضر راضی هستم از سیستم و مشکلی با قالب ندارم صبر کردم قالب جدید تر چشمگیری بیاد تا میخوام ارتقا بدم بعد قالب جدیدتری نیاد بخوره تو ذوقماگر روزی روزگاری ورژن 1.7 بیاد ایا میشه تمامی پست های محصولات و شاخه ها و... رو به 1.7 ارتقا داد ؟ چون قبلا 1.4 بودم و 1.6 اومد تک تک محصولات رو مجدد گذاشتم.... ممنون میشم بببینم میشه اگر میشه که فعلا بیخیال ارتقا بشم و کلی ارتقا بدم بعدا. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 بله 4 قالب در دست طراحی هست و این که آیا مطابق سلیقه شما هست یا خیر چیزی نیست که ما بتونیم پاسخ بدیم. باید منتظر بمونید تا قالب ها منتشر بشنارتقا امکان پذیره. حتی از 1.4 به 1.6 هم میشه ارتقا داد و نیازی به دوباره وارد کردن اطلاعات نیست! واکنش ها : saman_e_rsa و hidden 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در آذر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2015 توی امضای شما مدیران عزیز از قالب نسیم و پرواز خبر دادین.حدودا تا کی بدست ما میرسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در آذر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2015 یک گله بزرگ دارم.شما که اینقدر تیم قوی دارین چرا توی قالب کمی ضعیف عمل میکنین؟من خواهرمو اوردم پای سیستم تنها قالبی که گفت قشنگه پانیذ بوددرسته پرند و ... تکنولوژی دارن ولی یک قالب زیبا مانند پانیذ ولی با امکانات بیشتر واقعا لازمهسه هفتس قصد خرید قالب دارم و صبر کردم گفتم شاید شما یک قالب بدین بترکونه!!ولی تغییری ندیدم.تاشنبه باید قالبو بخرم.واقعا موندم چکار کنمقالب سایتای رقیب اصلا بهتره سمتش نرفت به هزار دلیل از جمله پشتیبانی و .... شدید دوست دارم از شما خرید کنم ولی حرکتی هم از شما نمیبینم.شما یگین چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در آذر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2015 کسی نبود اندکی دلگرمی بده؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2015 دوست من قالب جدیدی با سبک پانیذ اما نسخه خیلی پیشرفته تر به نام پارمیس در دست طراحی داریم ولی طراحی قالب پروسه ای زمان بر هست و به دقت زیادی نیاز داره. هرچه امکانات بیشتر میشه زمان طراحی + قیمت نیز بالاتر میرهدر صورت نیاز میتونید موقتا از یک قالب استفاده کنید تا قالب های جدید وارد بشن پ.ن: یکی دیگه از دلایلی که طراحی قالب های جدید به تعویق افتاده سازگار کردن اون ها با نسخه 1.6.1 پرستاست واکنش ها : ramtin2025 و B.A.H.M.A.N 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 aسلام قالب سانا دمویی عکسی چیزی نداره ببینیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 شما چرا هرچی قالب جدید میاد باز دنبال قالب های در دست طراحی هستین؟ خیر هنوز دمویی نداره و در مراحل اولیه هست. قالب سانا قالبی ویژه فروشگاه های فایل هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 والا میخوام قالب بگیرم یه هزینه بکنیم بعد یه قالب بهتر بیاد ..... از این جهت میپرسم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 اینطوری همیشه باید نگران این باشید که شاید قالب بهتری بیاد :دی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 داداش تخفیف مناسبتی برای خرید نمیزارید ؟ برای خرید قالب ها یه خورده قیمت ها بالا هست چون قالب اختصاصی هم نیست و هر فروشگاه دیگه میتونه بخره قیمت بالا هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2015 چرا برخی اوقات ممکنه تخفیف هایی رو بذاریم ولی زمان مشخصی نداره. میتونید منتظر باشید تا تخفیف های دوره ایمون برگزار بشه واکنش ها : hidden 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .