nafas.94 ارسال شده در آذر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2015 سلامبنده در کنترل پنل دایرکت ادمین دیتابیس رو ایجاد کردم ، فقط نمیدونم چه فایلی رو اونجا آپلود کنم ؟ و فایل مربوط به پرستاشاپ رو در قسمتfile manager -->>> public_html>>>> new folder آپلود کردم ، سپس فایلها رو اکسترکت کردم ، الان برای شروع مراحل نصب چیکار باید بکنم ؟خواهشا جواباتون رو برای یک فرد مبتدی بدید ، ممنون میشم درست راهنمایی فرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 به آموزش نصب پرستاشاپ مراجعه کنید اگر متوجه نشدید بفرمایید توضیح بدم .لینک آموزش پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash.77 ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 به آموزش نصب پرستاشاپ مراجعه کنید اگر متوجه نشدید بفرمایید توضیح بدم .لینک آموزش پرستاشاپ با اجازه استارتر بنده هم همین مشکل رو دارم و فایل پرستاشاپ رو هم در پوشه جدیدی که داخل public_html قرار داره آپلود میکنم ، سپس اکسترکت میکنم ولی وقتی به آدرس مورد نظر میرم که تنظیمات پرستا رو شروع کنم ارور میده و سرور رو پیدا نمیکنهاز فایل آموزش هم سر در نیاوردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 سلام دوستان دقت کنید که در Direct Admin شما باید بعد از وارد شدن به File Manager مسیر domains/example.com/public_html مراجعه کنید که example.com همون نام دامنه شما هست موفق باشید واکنش ها : siavash.77 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash.77 ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 سلام دوستان دقت کنید که در Direct Admin شما باید بعد از وارد شدن به File Manager مسیر domains/example.com/public_html مراجعه کنید که example.com همون نام دامنه شما هست موفق باشید مراجعه کردیم ، فایل رو هم آپلود کردیم ولی مراحل نصب پرستا چطوری شروع میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash.77 ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 ضمن تشکر از دوستانمشکل حل شد ، در واقع باید در قسمت روت ابتدا وارد پوشه دامین میشدیم (بعلت وجود 4 دامنه روی هاست) سپس public_html رو انتخاب میکردیم.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آذر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2015 سلام ضمن تشکر از دوستانمشکل حل شد ، در واقع باید در قسمت روت ابتدا وارد پوشه دامین میشدیم (بعلت وجود 4 دامنه روی هاست) سپس public_html رو انتخاب میکردیم.موفق باشید در واقع کلاً فرقی نمیکنه که 1 دامنه دارید یا چند دامنه در دایرکت ادمین کلاً باید مسیر رو به صورتی که گفتم طی کنید موفق باشید واکنش ها : digikadeh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .